Ολοκληρώθηκε η άσκηση εφέδρων «ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ 2022» στο Σιδηρόκαστρο – Απων ο Δήμος ( φωτο)

Με την βράβευση των ομάδων σήμερα το πρωί, στο μνημείο πεσόντων, του Σιδηροκάστρου ,  ολοκληρώθηκε η τριήμερη άσκηση εφέδρων με την ονομασία «ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ 2022» που διεξήχθη στην ευρύτερη περιοχή του Σιδηροκάστρου – Πέριξ των κατασκηνώσεων Άγιος Παύλος.

 

Πρόκειται για την 15η διαγωνιστική άσκηση, στην οποία συμμετείχαν  300 άτομα από Ελλάδα και Κύπρο. Στόχος ηταν  η δοκιμασία των εφέδρων προκειμένου να διαπιστωθεί κατά πόσο είναι ικανός ένας Έφεδρος για να ανταπεξέλθει σε ένα σύγχρονο πεδίο μάχης.

 

Η άσκηση ηταν αφιερωμένη στον αγώνα για την απελευθέρωση της Κύπρου απο τους Βρετανούς, ενω αποδόθηκαν τιμές και στον ήρωα Κατσάνη, με τιμητική πλακέτα που παρέλαβε η σύζυγος του.

 

Η βράβευση έγινε, παρουσία του βουλευτή Θεσσαλονίκης και προέδρου της Επιτροπής Εθνικής Αμύνης της Βουλής,  Κώστα Γκιουλέκα , της  προέδρου  της Τοπικής Κοινότητας Αθανασίας  Αγγελίδου και του διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος. Αίσθηση προκάλεσε η απουσία εκπροσώπου του Δήμου Σιντικής. 

 

Η Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη το 2006, τα ιδρυτικά της μέλη συμμετείχαν σε επιχειρήσεις από το 1993 και έχουν πολυετή εμπειρία σε αντίστοιχα προϋπάρχοντα σωματεία.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *