Οσονούπω το Ειδικό Σήμα Λειτουργίας για τα Λουτρά Σιδηροκάστρου

Εντός του επόμενου μήνα αναμένεται η έγκριση χορήγησης του Ειδικού Σήματος Λειτουργίας Μονάδας Ιαματικής Θεραπείας για τα Λουτρά Σιδηροκάστρου.

Η υποβολή του φακέλου έγινε στις αρχές Αυγούστου στο Υπουργείο Τουρισμού από τη δημοτική αρχή Σιντικής, σύμφωνα με τις διατάξεις της υπ’ αριθμ. 2704/13-02-2018 υπουργικής απόφασης για τον καθορισμό τεχνικών και λειτουργικών προδιαγραφών ανέγερσης, μετατροπής και επέκτασης Μονάδων Ιαματικής Θεραπείας και Κέντρων Ιαματικού Τουρισμού – Θερμαλισμού προκειμένου ν’ ανοίξει ο δρόμος για νέες επενδύσεις στη βάση ενός σύγχρονου και ολοκληρωμένου πλαισίου για την ανάπτυξη του ιαματικού τουρισμού.

«Βρισκόμαστε ήδη μεταξύ των 50 αναγνωρισμένων Ιαματικών Φυσικών Πόρων, από τις 700 και πλέον φυσικές αναβλύσεις που υπάρχουν σήμερα πανελλαδικά. Συνεργάζονται με το υπουργείο Τουρισμού και το αρμόδιο τμήμα της ειδικής υπηρεσίας προώθησης και αδειοδότησης τουριστικών επενδύσεων . Θεωρώ ότι είναι θέμα ημερών και μέχρι τον επόμενο μήνα θα έχουμε λάβει το ειδικό σήμα λειτουργίας» δήλωσε σήμερα στην ΕΡΤ Σερρών ο Διευθυντής των Ιαματικών Λουτρών Σιδηροκάστρου Δημήτρης Καπουκρανίδης.

 

Θάλεια Καμπουρίδου

Πηγή : ΕΡΤ ΣΕρρών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *