Π.Ε. Σερρών: Αντέδρασαν κάτοικοι χωριού στην εκνέφωση για την αντιμετώπιση του ιού του Δυτικού Νείλου

Εχθρική συμπεριφορά από τους κατοίκους συγκεκριμένης Τοπικής Κοινότητας του Δήμου Σιντικής αντιμετώπισαν οι επόπτες υγείας της Π.Ε. Σερρών σύμφωνα με την προϊσταμένη της Δ/νσης Υγείας Ευαγγελία Τανταλάκη, η οποία μίλησε στο Ράδιο Σιντική 92,1 και στην εκπομπή Κάθε Μέρα Καλήμέρα. Η κυριά Τανταλάκη είπε ότι ορισμένοι κάτοικοι αντέδρασαν στο συνεργείο που έφτασε το βράδυ στην περιοχή προκειμένου να πραγματοποιήσει εκνέφωση για να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο του ιού του Δυτικού Νείλου.

“Σε κάποια τοπική κοινότητα -να μην πούμε σε ποια- οι κάτοικοι ενώ είχαν ενημερωθεί από το πρόεδρο ότι θα πρέπει μετά τις 22:00 το βράδυ να μπούνε στα σπίτια τους για να μπορέσει να γίνει η εκνέφωση, όταν πήγε το συνεργείο για να προβεί στις δράσεις, οι υπάλληλοι συνάντησαν αντιδράσεις από τους κατοίκους και τους θαμώνες των καταστημάτων ζητώντας από το συνεργείο να μην προχωρήσει στη διαδικασία” ανέφερε η προϊσταμένη της Δ/νσης Υγείας Ευαγγελία Τανταλάκη

 

Οι υπάλληλοι της υπηρεσίας και του συνεργείου ενημέρωσαν για την κατάσταση που υπάρχει στο θέμα του ιου του Δυτικού Νείλου με τους κατοίκους που αντιδρούσαν να συμμορφώνονται στη συνέχεια και να επιτρέπουν να γίνει η διαδικασία της εκνέφωσης. “Θα πρέπει να καταλάβουμε ότι όλοι θα πρέπει να βοηθήσουμε για να μην φτάνουμε να έχουμε θανάτους. Η Πολίτεια κάνει αυτά που πρέπει να κάνει αλλά και οι πολίτες θα πρέπει να λαμβάνουν τα μέτρα προστασίας” καταλήγει η κυρία Τανταλάκη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *