Π.Ε. Σερρών: Διακοπή κυκλοφορίας στην Παλαιά Εθνική Οδό Σερρών – Προμαχώνα στο ύψος των Λουτρών Σιδηροκάστρου

Ανακοίνωση εξέδωσε η αντιπεριφέρεια Σερρών σχετικά με τη διακοπή κυκλοφορίας στην Παλαιά Εθνική Οδό Σερρών – Προμαχώνα στο ύψος των Λουτρών Σιδηροκάστρου. «Η οδός θα παραμείνει κλειστή μέχρι να διευθετηθεί το θέμα του περιορισμού και ελέγχου της ροής των ιαματικών νερών και της οριστικής διευθέτησης του προβλήματος των διαρροών, λόγω ανύψωσης του υπόγειου υδροφόρου ορίζοντα , συνέπεια της διακοπής λειτουργίας αντλητικών συγκροτημάτων γεωτρήσεων στην περιοχή των Λουτρών Σιδηροκάστρου» σημειώνει το δελτίο τύπου.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Π.Ε. Σερρών

Η Παλαιά Εθνική Οδό Σερρών – Προμαχώνα, στο ύψος των Λουτρών Σιδηροκάστρου έκλεισε με την υπ’ αριθμ. 1016/39/720-γ/08-07-2021 απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών.

Η κυκλοφορία στο εν λόγω τμήμα έχει διακοπεί λόγω των συνεχών οδικών ατυχημάτων, ως συνέπεια της ολισθηρότητας του οδοστρώματος και της μη τήρησης των περιορισμών ταχύτητας από τους διερχόμενους οδηγούς.

Η οδός θα παραμείνει κλειστή μέχρι να διευθετηθεί το θέμα του περιορισμού και ελέγχου της ροής των ιαματικών νερών και της οριστικής διευθέτησης του προβλήματος των διαρροών, λόγω ανύψωσης του υπόγειου υδροφόρου ορίζοντα, συνέπεια της διακοπής λειτουργίας αντλητικών συγκροτημάτων γεωτρήσεων στην περιοχή των Λουτρών Σιδηροκάστρου.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα τα ιαματικά νερά αναβλύζουν και μέσα από το σώμα της οδού με πρόσθετο κίνδυνο ολισθηρότητας και καθιζήσεων.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *