Π. Σπυρόπουλος: Ολοκληρώθηκαν στο 95% οι εργασίες στον δρόμο έξω από τα Λουτρά Σιδηροκάστρου

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ολοκληρωθούν οι εργασίες στην επαρχιακή οδό Σιδηροκάστρου-Προμαχώνα, έξω από τα Λουτρά Σιδηροκάστρου στο σημείο που είχε σημειωθεί καθίζηση εξαιτίας των ιαματικών νερών που ανάβλυζαν και που είχαν δημιουργηθεί προβλήματα.

 

Ο αντιπεριφερειάρχης Σερρών ανακοινώνει ότι στο έργο έχει ολοκληρωθεί στο 95% και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να δοθεί σε κυκλοφορία το συγκριμένο κομμάτι δρόμο. Ο κύριος Σπυρόπουλος καλεί τους τοπικούς φορείς να προχωρήσουν σε αναδάσωση στον χώρο των Λουτρών καθώς όπως είπε «η φύση εκδικείται»

 

«Εντοπίσαμε τα νερά διότι έρχονται ανεξέλεγκτα από τα Λουτρά, τα έχουμε ελέγξει σε τέσσερα σημεία. Έχει ολοκληρωθεί το έργο στο 95% περιμένουμε να στεγνώσει το σημείο, να μπει ένα ειδικό υλικό από επάνω και να ασφαλτοστρωθεί. Ελπίζω και εύχομαι να είναι η τελευταία εβδομάδα ταλαιπωρίας των πολιτών. Πρόκειται, για μια κακοτεχνία  30 και πλέον ετών και έχει σχέση με το γεωθερμικό πεδίο που υπάρχει εκεί. Με την ευκαιρία του προβλήματος έχουν γίνει παρεμβάσεις και στα πρανή έτσι ώστε να είναι ασφαλής ο δρόμος καθώς υπήρχαν πτώσεις. Επίσης, πρέπει στο χώρο των λουτρών να γίνει αναδάσωση καθώς η φωτιά που είχε σημειωθεί το 2017 είχε κάψει όλα τα δέντρα. Η φύση εκδικείται και πρέπει όλοι μαζί με το δασαρχείο τους τοπικούς φορείς και τους πολίτες να προχωρήσουμε σε αναδάσωση», ανέφερε ο κύριος Σπυρόπουλος.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *