Παναγιώτης Σαββίδης : Σεβαστείτε μας …

Tα τελευταία δύο χρόνια Στενωπός και Κοιν.Σ.Επ. Αγκιστρο Δράση κατάφεραν και έφεραν στο προσκήνιο την αναγκαιότητα ανάδειξης και αξιοποίησης των παροπλισμένων οχυρώσεων της «Γραμμής Μεταξά»,

με στόχο τη διάσωσή τους και τη διατήρηση της ιστορικής μνήμης, αλλά και για να λειτουργήσουν αναπτυξιακά μέσω προώθησης του Ιστορικού Τουρισμού η Τουρισμού Μνήμης.

Δυστυχώς το τελευταίο διάστημα έχουμε στοχοποιηθεί από ανθρώπους που δεν έχουν προσφέρει το ελάχιστο στη γενικότερη προσπάθεια ή επιδιώκουν ψηφοθηρικά οφέλη λόγω Δημοτικών Εκλογών.

 

Μετά τα όσα απαράδεκτα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα, λάβαμε την απόφαση να μην πραγματοποιήσουμε την τελευταία εκδήλωση «ΜΕΡΕΣ ΟΧΥΡΩΝ» -μετά από Αλεξανδρούπολη, Αθήνα και Θεσσαλονίκη – που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα 3/4/2019 στην πόλη των Σερρών, ως ελάχιστη διαμαρτυρία, κάνοντας γνωστό πως δεν επιθυμούμε καμία απολύτως συνεργασία με όσους θέλουν μέσα από τις εκδηλώσεις μας να επιβάλουν την προβολή προσωπικών εκθεσιακών συλλογών και μή, που προφανώς διαχειρίζονται, ή τυχόν έχουν πολιτικές φιλοδοξίες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *