Πανευρωπαϊκό χάλκινο μετάλλιο για το Ελληνικό μπάντμιντον με άρωμα… Σιδηροκάστρου

Μια πολύ μεγάλη επιτυχία σημείωσε το Ελληνικό μπάντμιντον με την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Γυμνασίων που διεξήχθη στη Γαλλία.

 

 

Η Ελληνική αντιπτέριση εκπροσωπήθηκε από μια ομάδα πέντε αθλητών, που επιλέχθηκαν από όλα τα Γυμνάσια της χώρας, από τους οποίους οι τρεις ήταν από το Σιδηρόκαστρο όπως και ο Εθνικός προπονητής Βασίλης Ξάνθου. Οι αθλητές ήταν ο Θόδωρος Παπαδόπουλος από το Ρούπελ Σιδηροκάστρου, η Ελισάβετ Κορωνίδου και η Ραφαηλία Μερτζεμέκη από τον «Α.Ο.Σ. Κάστρο» Σιδηροκάστρου και δύο αθλητές από τη Θεσσαλονίκη ο Τάσος Σπυριδόπουλος και η Μαρία Μάκου.

Η Ελληνική ομάδα στο βάθρο με το χάλκινο μετάλλιο με τον Εθνικό προπονητή Βασίλη Ξάνθου και την πρόεδρο της ομοσπονδίας Βικτωρία Χατζήνα

Η Ελληνική ομάδα στο βάθρο με το χάλκινο μετάλλιο με τον Εθνικό προπονητή Βασίλη Ξάνθου και την πρόεδρο της ομοσπονδίας Βικτωρία Χατζήνα

 

«Είναι μια μεγάλη επιτυχία για το Ελληνικό μπάντμιντον σε ένα δυνατό πρωτάθλημα με  αθλητές υψηλού επιπέδου από όλη την Ευρώπη. Είχαμε στόχο το μετάλλιο και το καταφέραμε» είπε στην ΕΡΤ Σερρών ο Εθνικός προπονητής Βασίλης Ξάνθου που τόνισε ότι η Ελληνική ομάδα θα μπορούσε να πάρει μέρος και στον τελικό αφού στον ημιτελικό με τη Ρουμανία έγινε δυνατό παιχνίδι και η ομάδα έχασε στις λεπτομέρειες.

 

Βασίλης Αναστασιάδης

Πηγή : ΕΡΤ Σερρών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *