Προσπάθειες αναβάθμισης της Εμποροπανήγυρης Ηράκλειας – Πρόγραμμα εκδηλώσεων

Με στόχο την αναβάθμισή της σχεδιάζεται και οργανώνεται από το Δήμο Ηράκλειας και φέτος η Εμποροπανήγυρη της Ηράκλειας από τις 17 έως τις 21 Αυγούστου. Ένας θεσμός που οι ρίζες του χάνονται στο χρόνο και μετρούν πάνω από 100 χρόνια ενεργούς παρουσίας, με καθοριστική συμβολή στην τοπική οικονομία της ευρύτερης περιοχής, αφού αποτελούσε κορυφαίο εμπορικό γεγονός.

 

 

 

«Ο θεσμός παρουσιάζει πτωτική πορεία, ήταν στον πάτο και καταβάλλονται προσπάθειες προκειμένου να αναβαθμιστεί» δήλωσε σήμερα στην ΕΡΤ το μέλος της Επιτροπής διοργάνωσης Μίμης Πατούσης. Ο κ. Πατούσης είπε πως εστιάζουν στην καθαριότητα του χώρου, στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν (συναυλία με την Ελεονόρα Ζουγανέλη, μεγάλη συναυλία με ζουρνάδες και πολλές άλλες), στο φωτισμό αλλά και στην προσέγγιση των εκθετών και τη καλή συνεργασία μαζί τους.

Η δυναμική φιλοξενίας αγγίζει του 300 εκθέτες, πέρυσι ο αριθμός ξεπέρασε τους 100 και φέτος καταβάλλεται προσπάθεια να αυξηθεί ακόμη περισσότερο η συμμετοχή και να προσελκύσει πολλούς επισκέπτες. Στο πλευρό του Δήμου Ηράκλειας για την ανάκτηση της αίγλης της ξακουστής Εμποροπανήγυρης Ηράκλειας, και φέτος το Επιμελητήριο Σερρών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *