Ο Δήμος Σιντικής στην PHILOXENIA

Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε στους επισκέπτες της φετινής Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού «Philoxenia»,  το περίπτερο του δήμου Σιντικής.

Η έκθεση πραγματοποιήθηκε από τις 13/11 έως 16/11 στην Θεσσαλονίκη και οι μοναδικοί δήμοι από την Π.Ε Σερρών που συμμετείχαν με δικό τους αυτοτελές περίπτερο, ήταν της Σιντικής και της Αμφίπολης.

Στο διαμορφωμένο περίπτερο του δήμου Σιντικής, οι επισκέπτες ενημερώθηκαν διεξοδικά για τις ομορφιές και τα αξιοθέατα της περιοχής, που αποτελεί ιδανικό προορισμό όλες τις εποχές του χρόνου.

Στο πλαίσιο του περιπτέρου του δήμου Σιντικής, παρουσιάστηκαν και τοπικά προϊόντα από  βουβαλίσιο κρέας και γάλα, τα οποία προσέφεραν οι εταιρείες Mπόρας, Kerkinh Farm, Χασαπάκι, Παραδοσιακά Ζυμαρικά Άνω Ποροίων, καθώς και το ζαχαροπλαστείο Γάλβας και τα νερά Μπέλες.

«Η αρχή έγινε και βέβαια θα υπάρχει και συνέχεια. Στόχος μας είναι η προώθηση και η προβολή του τουριστικού μας προϊόντος, προκειμένου να πετύχουμε την αύξηση της επισκεψιμότητας στην περιοχή μας και την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας» δήλωσε ο δήμαρχος Σιντικής κ.Φώτης Δομουχτσίδης.

 

«Στόχος μας είναι η ίδρυση και λειτουργία ενός φορέα, που θα ασχοληθεί αποκλειστικά και μόνο με την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής μας, που αποτελεί ρεαλιστικό διέξοδο στην εποχή της κρίσης» επεσήμανε από την πλευρά του ο εντεταμένος σύμβουλος Τουρισμού του δήμου Σιντικής κ. Άνθιμος Γεωργιάδης.  

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *