Πλήθος κόσμου στις θρησκευτικές εκδηλώσεις στην Κερκίνη

Με μεγαλοπρέπεια και λαμπρότητα τελέστηκε ο Εσπερινός του Αγίου Πνεύματος στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος της Κερκίνης.

 

Πλήθος κόσμου συνέρρευσε από νωρίς στην μεγάλη εορτή της Ορθοδοξίας, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε η Περιφορά της εικόνας του Αγίου Πνεύματος.

 

Το «παρών» έδωσαν ο Δήμαρχος Σιντικής Φώτης Δομουχτσίδης και ο οικοδεσπότης Πρόεδρος Κερκίνης Θεόδωρος Καρατζίκος, η Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Σερρών Φωτεινή Αραμπατζή και ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Λευτέρης Αβραμάκης.

 

 

Παρευρέθηκαν επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κυριάκος Μαυροφρύδης, ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε Κερκίνης Κωνσταντίνος Νικηφόρου, ο Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης, Ποιότητας Ζωής & Αθλητισμού Λεωνίδας Λεωνάκης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Λεωνίδας Νικολάου και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Ιάκωβος Ιακωβίδης.

 

Ο Πολιτιστικός, Οικολογικός, Αθλητικός Σύλλογος Κερκίνης διοργανώνει ένα τριήμερο πλούσιων εκδηλώσεων, οι οποίες ξεκίνησαν το Σάββατο 11 Ιουνίου και ολοκληρώθηκαν τη Δευτέρα 13 Ιουνίου, ενώ όλο αυτό το διάστημα βρίσκεται στην περιοχή το τρενάκι, το οποίο το παραχώρησε ο Δήμος Σιντικής, προκειμένου να δώσει την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να απολαύσουν τη βόλτα τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *