Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη Σιδηροκάστρου

Απο την Ιερά Μητρόπολη Σιδηροκάστρου και σχετικά με το πρόγραμμα χοροστασιών του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σιδηροκάστρου κ. Μακαρίου ανακοινώνονται τα εξής:


Την Τετάρτη 6 Ιουλίου, παραμονή της εορτής της Αγίας Κυριακής, στις 6.30 το απόγευμα θα χοροστατήσει στον εσπερινό στην Ιερά Μονή Παναγίας Γουμερά Μακρυνίτσης, ενώ αργότερα στις  8.00  θα τελέσει την ίδια Ακολουθία στον Ιερό  Ναό Αγίας Κυριακής Σιδηροχωρίου.

 Την Πέμπτη 7 Ιουλίου ο Σεβασμιώτατος θα λειτουργήσει και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον Ιερό Ναό Αγίας Κυριακής Σιδηροχωρίου.

Την Παρασκευή 8 Ιουλίου, εορτή του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Προκοπίου, ο Σεβασμιώτατος θα λειτουργήσει στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Σιδηροκάστρου.

Την Κυριακή 10 Ιουλίου ο Σεβασμιώτατος θα λειτουργήσει και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον Ιερό Ναό Αγίων Πάντων Ψωμοτοπίου.

Την Τρίτη 12 Ιουλίου η Εκκλησία τιμά μνήμη του νεοανακηρυχθέντος Οσίου Παισίου του Αγιορείτου . Την Δευτέρα το απόγευμα στις 8.30 θα τελεσθεί Ιερά αγρυπνία στο παρεκκλήσιο του Μητροπολιτικού Ναού του Αγίου Γεωργίου Σιδηροκάστρου, της οποίας θα προεξάρχει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας.

Την Τετάρτη 13 Ιουλίου το απόγευμα ο Σεβασμιώτατος θα συμμετέχει στον πανηγυρικό εσπερινό με την ευκαιρία της εορτής του οσίου Νικοδήμου του Αγιορείτου στον Μητροπολιτικό Ναό του Πολυγύρου , προκειμένου να ευχηθεί στον εορτάζοντα Μητροπολίτη Κασσανδρείας κ. Νικόδημο.

Την Παρασκευή 15 Ιουλίου εορτάζει η Ιερά Μονή Αγίων Κηρύκου και Ιουλίττης την μνήμη των προστατών της Αγίων, Την Πέμπτη το απόγευμά στις 7.00 θα τελεσθεί Αρχιερατικός εσπερινός και την Παρασκευή το πρωί Αρχιερατική Θεία Λειτουργία προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας.

Την Κυριακή 17 Ιουλίου , εορτή της Αγίας Μεγαλομάρτηρος Μαρίνης , εορτάζει το ομώνυμο παρεκκλήσιο της ενορίας την Αμμουδιάς . Το Σάββατο το απόγευμα στις 8 θα τελεσθεί πανηγυρικός εσπερινός προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας.

Την Κυριακή 17 Ιουλίου ο Σεβασμώτατος θα λειτουργήσει και θα κηρύξει τον θείο λόγο στον Ιερό Ναό Προφήτου Ηλιού Ανατολής.

Την Τετάρτη 20 Ιουλίου ,εορτή του Προφήτου Ηλιού ο Σεβασμιώτατος θα χοροστατήσει ως ακολούθως. Την Τρίτη το απόγευμα στις 7 στον εσπερινό στον Ιερό Ναό του Λιμνοχωρίου. Στις 9 το βράδυ στο παρεκκλήσιο της Τριάδος.

Την Τετάρτη το πρωί θα τελέσει την θεία λειτουργία στην ενορία του Αχλαδοχωρίου.

Την Κυριακή 24 Ιουλίου ο Σεβασμιώτατος θα λειτουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Καλοχωρίου.

 

 

                                                            ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *