Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη Σιδηροκάστρου κ. Μακαρίου

Από την Ιερά Μητρόπολη Σιδηροκάστρου γίνεται γνωστό ότι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σιδηροκάστρου κ. Μακάριος την Τετάρτη 6 Απριλίου το πρωί θα τελέσει την Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Δώρων στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ποντισμένου.

            Το απόγευμα της ίδιας μέρας στις 6:00 ο Σεβασμιώτατος θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Μεγάλου Κανόνος στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου  Μεγαλοχωρίου.

            Την Πέμπτη 7 Απριλίου (Μεγάλου Κανόνος) το πρωί ο Σεβασμιώτατος θα τελέσει τη Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Δώρων στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ηρακλείας. Κατόπιν, θα προστεί της Συγκέντρωσης όλων των Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως, κατά τη διάρκεια της οποίας θα αναπτυχθούν πνευματικά και διοικητικά θέματα.

            Την Παρασκευή 8 Απριλίου το πρωί ο Σεβασμιώτατος θα τελέσει την Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων Δώρων στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καπνοφύτου.

            Το απόγευμα της ίδιας μέρας ο Σεβασμιώτατος θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου στις 5:30 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καρυδοχωρίου και στις 7:00 στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Αχλαδοχωρίου.

            Το Σάββατο 9 Απριλίου ο Σεβασμιώτατος θα λειτουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Γεφυρουδίου.

            Τέλος, την Κυριακή 10  Απριλίου (Ε΄ Νηστειών) ο Σεβασμιώτατος θα λειτουργήσει και θα κηρύξει τον Θείο Λόγο στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην ενορία της Κοιμήσεως. Κατόπιν, θα μεταβεί στο οχυρό του Ρούπελ για την καθιερωμένη επιμνημόσυνη δέηση που τελείται κάθε χρόνο.

 

    ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *