Προμαχώνας : Παίζουν την ζωή τους κορώνα γράμματα

 Την ζωή τους κορώνα γράμματα παίζουν καθημερινά οι κάτοικοι των κοινοτήτων Προμαχώνα και Αγκίστρου που διασχίζουν τον κόμβο που συνδέει τις κοινότητες με την Κάθετο της Εγνατίας οδού.

Σημερα το πρωι  συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την επικινδυνότητα του κόμβου στον Προμαχώνα πραγματοποίησαν οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής ζητώντας την άμεση παρέμβαση της «ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ» πριν σημειωθεί δυστύχημα. Όπως δήλωσε στην ΕΡΤ Σερρών ο πρόεδρος του Τοπικού  Συμβουλίου Προμαχώνα Λεωνίδας Σπύρος « Καθημερινά παίζουμε την ζωή μας κορώνα γράμματα καθώς ο κίνδυνος να σημειωθεί κάποιο τροχαίο είναι μεγάλος. Τόσο για να πάμε στα χωράφια μας όσο και για να μπούμε στο χωριό, κινδυνεύουμε καθώς πρέπει να κινηθούν αγροτικά μηχανήματα και ΙΧ στον παράδρομο που είναι επικίνδυνος και στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, σε έναν δρόμο που πέρυσι πέρασαν 1.900.000 ΙΧ και 900.000 βαρέα οχήματα. Ζητούμε την άμεση παρέμβαση της Εγνατίας Οδού ώστε να δοθεί λύση στο πρόβλημα και να κλείσει και ο παράδρομος». Την επικινδυνότητα του κόμβου τόνισε και ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Αγκίστρου Σταύρος Μπουζούκας, ζητώντας την λύση του προβλήματος.
  

Οι κάτοικοι βρέθηκαν για λίγη ώρα στον κόμβο χωρίς να κλείσουν τον δρόμο, ενώ στο σημείο βρέθηκε ο Αστυνομικός Διευθυντής Σερρών με αξιωματικούς και άνδρες της Τροχαίας και των Αστυνομικών Τμημάτων Σιδηροκάστρου και Προμαχώνα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *