Προμαχώνας : Τεράστια ουρά φορτηγών και αναμονή έως και 24 ώρες

Τεράστια ουρά 9 χλμ που αρχίζει από το ύψος του οχυρού Ρούπελ μέχρι το τελωνείο Προμαχώνα σχηματίζουν τα φορτηγά που θέλουν να μπούνε στη Βουλγαρία.
Αγανακτισμένοι είναι οι επαγγελματίες οδηγοί φορτηγών οχημάτων στον τελωνειακό σταθμό του Προμαχώνα στις Σέρρες αφού η αναμονή για να περάσουν στη Βουλγαρία αγγίζει τις 24 ώρες.
«Υπάρχουν μόλις δύο τελωνειακοί υπάλληλοι από την πλευρά της Βουλγαρίας με αποτέλεσμα οι έλεγχοι να γίνονται πολύ αργά» αναφέρει στη Voria.gr ο επαγγελματίας οδηγός Αλέξανδρος Τσουλφάς που περιμένει να εισέλθει στη Βουλγαρία από χθες στις 14.00.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τα φορτηγά οχήματα που είναι άδεια αναμένουν και αυτά στην ίδια μονή σειρά φορτηγών, καθώς δεν πραγματοποιείται ελεύθερη διέλευση που συνηθίζεται για οχήματα άνευ φόρτου.
Τα φορτηγά έχουν σχηματίσει μια τεράστια ουρά που αρχίζει από το ύψος του οχυρού Ρούπελ, ενώ οι οδηγοί παραμένουν εκεί για ώρες χωρίς να έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν τρόφιμα και να έχουν πρόσβαση σε εγκαταστάσεις προσωπικής υγιεινής.
Πηγή: https://www.voria.gr/article/promachonas-oura-ennea-chiliometron-apo-fortiga-sto-telonio-foto
 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *