Προσπάθησαν να εξαπατήσουν την μητέρα του Ιωσήφ Παναγιωτίδη-Ζήτησαν 20.000 ευρώ για δήθεν τροχαίο του γιου της

Την μητέρα του επικεφαλής της παράταξης «Ενωμένη Σιντική» στο Δήμο Σιντικής Ιωσήφ Παναγιωτίδη, προσπάθησαν εξαπατήσουν άγνωστοι, οι οποίοι προσποιούμενοι τους αστυνομικούς τηλεφώνησαν στην ηλικιωμένη μητέρα του λέγοντας της, πως ο γιος της διαπληκτίστηκε με κάποιον με αποτέλεσμα να σκοτώσει δήθεν ένα παιδί.

 

Οι απατεώνες ζήτησαν από τη γυναίκα να δώσει 20.000 ευρώ για να μην μπει ο γιος της φυλακή.

«Τηλεφώνησαν στην μητέρα μου και προσπάθησαν να της αποσπάσουν χρήματα λέγοντας ότι διαπληκτίστηκα με κάποιον και σκότωσα ένα παιδί υποσχόμενοι να με βγάλουν από την φυλακή εάν πληρώσει 20.000 ευρώ. Το θέμα στην περίπτωση είναι ότι ενώ σίγουρα δεν θα πλήρωνε το ποσό διότι ήταν ενημερωμένη για την απάτη αυτή που υπάρχει, αναστατώθηκε όμως τόσο πολύ και μόνο απο το «αφήγημα της δολοφονίας» μέχρι να αναφέρουν ότι ζητάνε χρήματα και να καταλάβει ότι είναι απάτη που δεν έχει ηρεμίσει ακόμη» αναφέρει ο κ. Παναγιωτίδης, στην ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σύμφωνα με τον κ. Παναγιωτίδη, έχει ενημερωθεί η αστυνομία, προκειμένου να εντοπιστούν οι απατεώνες της υπόθεσης. «Το συμπέρασμα  είναι ότι  εκτός από την πιθανή κλοπή μπορεί να δημιουργηθεί και πρόβλημα από την ψυχολογική πίεση που δημιουργείται από μια τέτοια ενέργεια ειδικά στους υπέργηρους ανθρώπους» καταλήγει ο κ. Παναγιωτίδης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *