Πυρ ομαδόν κατά του Μητροπολίτη Σιδηροκάστρου

Πυρ ομαδόν κατά του Μητροπολίτη Σιδηροκάστρου από την Δημοτική Αρχή, την αντιπολίτευση αλλά και τους πολίτες για την ανυποχώρητη στάση του, που αφορά το κτήριο της Λ.Α.Φ Σιδηροκάστρου το οποίο παραχωρήθηκε στην Ιερά Μητρόπολη με αποτέλεσμα να έχουν ξεσπάσει διαμάχες.

 

 

 

Φωτιές άναψε στον δήμο Σιντικής η παραχώρηση του κτηρίου της Λ.Α.Φ στην Ι.Μ. Σιδηροκάστρου. Το απόγευμα της Δευτέρας 12 Ιουνίου στο Δ.Σ που πραγματοποιήθηκε με μοναδικό θέμα το φλέγον αυτό ζήτημα για τους κατοίκους, ειπώθηκαν πολλά και διάφορα. Παρόντες ήταν τα μέλη του Δ.Σ, πρόεδροι πολιτιστικών Συλλόγων και μέλη της κίνησης πολιτών που αντιτίθενται σθεναρά σε αυτή την απόφαση. Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Σιντικής κ. Φώτη Δομουχτσίδη το κτήριο τη Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς θα πρέπει να αποτελέσει το σημείο συνεργασίας και ένωσης των πολιτών με την Μητρόπολη Σιδηροκάστρου. Ωστόσο όμως ο κ. Δομουχτσίδης δεν εμφανίστηκε πολύ αισιόδοξος ο οποίος ανέφερε πως ο Σεβασμιώτατος Μακάριος δεν φαίνεται διατεθειμένος να υποχωρήσει.

 

Στα ίδια μήκη κύματος και οι δηλώσεις της αντιπολίτευσης, αλλά και των μελών της κίνησης πολιτών. Μάλιστα κάποιοι εξ αυτών εξαπέλυσαν δριμύ κατηγορώ εναντίων του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη.

 

Ο πρώην Δήμαρχος Σιδηροκάστρου Απόστολος Καρύδας εξέφρασε την άποψη και την στήριξη του ενώ ο Νομικός εκπρόσωπος της Κίνησης Πολιτών κ. Γιάννης Γιάντσιος τόνισε τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν και στάθηκε στην ουσία της υπόθεσης.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *