Ροδόπολη: Εγκαίνια εκλογικού κέντρου

Σε μια σεμνή τελετή πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου Ροδόπολης του υποψηφίου δημάρχου κ. Ιωσήφ Παναγιωτίδη.

? Ο Ιωσήφ Παναγιωτίδης με την  έναρξη της ομιλίας του εξέφρασε την συμπαράσταση του προς τον δοκιμαζόμενο λαό της Θεσσαλίας και την θλίψη του για τους 5 Έλληνες που έχασαν τόσο άδικα την ζωή τους στην εκτέλεση του καθήκοντος ευρισκόμενοι σε αποστολή βοήθειας στο εξωτερικό.

? Στην συνέχεια αναφέρθηκε και στην άθλια κατάσταση των υποδομών και ανέφερε χαρακτηριστικά:

1. «Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΑΣ ΟΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ  ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ»

2. «ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ  ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ»

??Αναφέρθηκε στο μηδενικό έργο της δημοτικής αρχής που ήλθε η ώρα να αλλάξει παρουσιάζοντας μερικές από τις θέσεις της ΕΝΩΣΙΣ σε ότι αφορά την ενδοδημοτική συγκοινωνία, την μείωση των δημοτικών τελών , τις υποδομές αποχέτευσης και την φροντίδα των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων και ΑΜΕΑ

 

?Συγκινητική ήταν η στιγμή που τον πλησίασε μια πολίτης με ειδικές ανάγκες και του παραπονέθηκε με τον τρόπο της για τα προβλήματα μετακίνησης που αντιμετωπίζει παίρνοντας την διαβεβαίωση ότι αυτό θα αλλάξει.

?Σε ότι αφορά το ψηφοδέλτιο ανέφερε ότι περιλαμβάνει υποψηφίους όλων  των κοινωνικών, ιδεολογικών επαγγελματικών ομάδων εξαιρώντας , όπως χαρακτηριστικά ανέφερε  τους «επαγγελματίες πολιτικούς» εισπράτοντας το χειροκρότημα των παρευρισκομένων.

?? Ανέφερε στην συνέχεια ότι το αναλυτικό πρόγραμμα  θα παρουσιαστεί στην κεντρική προεκλογική του ομιλία  και υποσχέθηκε έναν δήμο φιλικό και ανθρώπινο που θα δημιουργεί αίσθημα ασφάλειας και σιγουριάς στους δημότες.

?ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΙΝΤΙΚΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑΜΕ.!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *