Ροδόπολη: Μετανάστης δημιουργεί προβλήματα-Διαμαρτυρία προέδρου στην Εισαγγελία Σερρών

«Η πρώτη ημέρα του χρόνου σημαδεύτηκε από ένα άσχημο περιστατικό στην Ροδόπολη» σημειώνει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο πρόεδρος του χωριού Νίκος Μπελελής. Όπως σημειώνει ο κύριος Μπελελής ένας Αλγερινός που διαμένει σε ξενοδοχείο των Πορροϊων κυκλοφορούσε στην Ροδόπολη με έναν σιδερολοστό στο χέρι προσπαθώντας να σπάσει ή να διαρρήξει αυτοκίνητα και γενικότερα να προκαλέσει φθορές στις περιουσίες των κατοίκων.

 

«Αν και η πρώτη μέρα του νέου έτους, σημαδεύτηκε με ένα ακόμα άσχημο περιστατικό στο χωριό μας. Ο γνωστός σε όλους μας πλέον “ανήλικος ” Αλγερινός πιάστηκε να περιφέρεται σε δρόμους του χωριού μας με σιδερολοστό προσπαθώντας να σπάσει ή κλέψει αυτοκίνητα και γενικότερα να προκαλέσει φθορές στις περιουσίες μας» υπογραμμίζει ο πρόεδρος του χωριού.

 

Ο Αλγερινός συνελήφθη από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πορροϊων, οι οποίοι έσπευσαν στο σημείο αμέσως. Ο πρόεδρος της Ροδόπολης ξεκαθαρίζει ότι θα προβεί σε εγγραφή διαμαρτυρία προς την Εισαγγελία Σερρών αλλά και προς τον υπεύθυνο της δομής ανηλίκων που βρίσκεται στο ξενοδοχείο Ρεφανιδη προκειμένου να μην ξανά συμβεί κάποιο ανάλογο περιστατικό καθώς και στο παρελθόν, ο ίδιος ο νεαρός δημιούργησε προβλήματα στην περιοχή όπως αναφέρει ο κύριος Μπελελής.

 

«Ευτυχώς πιάστηκε εγκαίρως από αστυνομικούς του Α.Τ. Ποροιων τους όποιους ευχαριστούμε για την άμεση επέμβαση τους. Αλλά και τι άλλο μπορούμε να κάνουμε εφόσον οδηγείται στον εισαγγελέα και πάλι αφήνεται ελεύθερος; Και η Μ.Κ.Ο. που τους έχει υπό την προστασία της δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να φύγει από την συγκεκριμένη δομή. Παρακαλώ τους κατοίκους του χωριού να προσέχουν διότι δεν γνωρίζουμε πως μπορεί να συμπεριφερθεί κυρίως όταν βρίσκεται υπό την επήρεια ουσιών. Σαν Τοπική Κοινότητα Ροδόπολης, θα προβούμε σε εγγραφή διαμαρτυρία προς την εισαγγελία Σερρών αλλά και προς τον υπεύθυνο της δομής ανηλίκων που βρίσκεται στο ξενοδοχείο Ρεφανιδη» καταλήγει ο πρόεδρος της Ροδόπολης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *