Ρούπελ: «Βασιλιάς» έστω και… χωρίς το στέμμα

Μετά από δέκα τρία ολόκληρα χρόνια το Ρούπελ Σιδηροκάστρου δεν ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα αντιπτέρισης.


Οι μόνιμοι πρωταθλητές Ελλάδος παρέδωσαν το… στέμμα τους στον ΟΑΓΩ Θεσσαλονίκης, παραμένουν όμως η μεγάλη δύναμη στο Ελληνικό μπάντμιντον. Σε ένα από τα πιο συναρπαστικά πρωταθλήματα των τελευταίων ετών  που φιλοξένησε η πόλη των Σερρών το Ρούπελ Σιδηροκάστρου κατέκτησε τη 2η θέση αλλά δεν του… κακοφάνηκε. «Το περιμέναμε ότι κάποια στιγμή θα γίνει κι αυτό» είπε στην ΕΡΤ Σερρών ο προπονητής του Ρούπελ Βασίλης Κιομουρτζίδης συμπληρώνοντας  «οι παραδόσεις και τα σερί είναι για να σπάνε. Κανένας δεν έχει συμβόλαιο με την επιτυχία. Πήραμε μετά από πολλά χρόνια τη 2η θέση αλλά μόνο υπερηφάνεια θα μπορούσε

κάποιος να νιώσει για το τι έχουν
προσφέρει τα παιδιά όλα αυτά τα χρόνια και επίσης γι αυτά που θα συνεχίσουν να προσφέρουν ακόμη για τα επόμενα».

 

Όσο για την… μονομαχία με τον ΟΑΓΩ Θεσσαλονίκης ο προπονητής του Ρούπελ είπε: «Στις λεπτομέρειες κρίθηκε ο τίτλος. Μπορούσαμε και να το γυρίσουμε. Πέντε αγώνες κρίθηκαν οριακά. Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στην ομάδα του ΟΑΓΩ η οποία ήταν πλήρης ,οι αθλητές της έδειξαν ότι είχαν μεγάλο κίνητρο και θέληση και δίκαια κέρδισαν. Εμείς θα επανέλθουμε την επόμενη χρονιά πιο προετοιμασμένοι».

Βασίλης Αναστασιάδης

Πηγή : ΕΡΤ Σερρών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *