Σ͟υ͟ν͟ά͟ν͟τ͟η͟σ͟η͟ ͟τ͟η͟ς͟ ͟Κ͟ί͟ν͟η͟σ͟η͟ς͟ ͟Π͟ο͟λ͟ι͟τ͟ώ͟ν͟ ͟μ͟ε͟ ͟ε͟κ͟π͟ρ͟ο͟σ͟ώ͟π͟ο͟υ͟ς͟ ͟τ͟ω͟ν͟ ͟Π͟ο͟λ͟ι͟τ͟ι͟σ͟τ͟ι͟κ͟ώ͟ν͟ ͟Σ͟υ͟λ͟λ͟ό͟γ͟ω͟ν͟ ͟τ͟ο͟υ͟ ͟Σ͟ι͟δ͟η͟ρ͟ο͟κ͟ά͟σ͟τ͟ρ͟ο͟υ͟

Το βράδυ της Παρασκευής 09-06-2023, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Σιντικής πραγματοποιήθηκε συνάντηση εκπροσώπων της Κίνησης Πολιτών αλλά και του Τοπικού Συμβουλίου Σιδηροκάστρου, για την παραχώρηση της Λέσχης Αξιωματικών Σιδηροκάστρου στον Δήμο, με εκπροσώπους όλων των Πολιτιστικών Συλλόγων της πόλης του Σιδηροκάστρου. 

Πιο συγκεκριμένα, στη συζήτηση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι συλλόγων από τους:

Στενωπός Οχυρώσεις Μπέλλες Αγκίστρου

Κάστρο Χριστουγέννων

Karnavali Sidirokastrou

Σύλλογος Φίλων Σπηλαιολογίας και Περιβάλλοντος Ο Μαύρος Βράχος,

Αδελφότητα Μικρασιατών Σιδηροκάστρου και περιχώρων “Ο Άγιος Παντελεήμονας”

,ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΣΙΝΤΙΚΗΣ “ΟΙ ΚΟΜΝΗΝΟΙ”

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΦΡΑΙΩΝ ΣΙΝΤΙΚΗΣ και

το Αθλητικό Μορφωτικό Πολιτιστικό Σωματείο «ΣΙΝΤΙΚΕΣ».

Η συζήτηση διήρκεσε περίπου 2 ώρες και ήταν –όπως τόνισαν οι περισσότεροι- πολύ διαφωτιστική.

Αρχικά τα μέλη της Κίνησης ενημέρωσαν λεπτομερώς για την υπόθεση της παραχώρησης της Λέσχης, τη σημασία της κυβερνητικής απόφασης για την τοπική κοινωνία, την προοπτική της κατοχής της Λέσχης από τον Μητροπολίτη Σιδηροκάστρου, τις δυνατότητες ελέγχου της νομιμότητας της απόφασης και τους τρόπους πολιτικής αντίδρασης.

Στη συνέχεια οι εκπρόσωποι των Πολιτιστικων Συλλογων μετέφεραν και έθεσαν ερωτήματα και αγωνίες που συζητιούνται έντονα στην τοπική κοινωνία αναφορικά με το θέμα της Λέσχης, τα οποία απαντήθηκαν από τα μέλη της Κίνησης πολύ αναλυτικά. Η συζήτηση διεξήχθη σε πολύ ευχάριστη ατμόσφαιρα και στο τέλος οι εκπρόσωποι των Πολιτιστικών Συλλόγων δήλωσαν ότι θα ενημερώσουν για τα όσα συζητήθηκαν τα μέλη των διοικητικών τους συμβουλίων.

Ως μέλη της Κίνησης Πολιτών ευχαριστούμε θερμά όλους και όλες που προσήλθαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους σ’ αυτή την πραγματικά εποικοδομητική συνάντηση.

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *