Σε δημοπρασία τα Θερμοκήπια της Δημοσυνεταιριστικής Σιδηροκάστρου

 

Δημοσυνεταιριστική Γεωργική Επιχείρηση Θερμοκηπίων Σιδηροκάστρου Α.Ε.

      Σιδηρόκαστρο: 04/04/2018

Αριθμ. Πρωτ.: 8
 
Ταχ. Δ/νση : Ελ. Βενιζέλου 34, 1ος όροφος
Τ.Κ. : 62300, Σιδηρόκαστρο Σερρών
Τηλέφωνο : 23233 50219
e-mail:programatismos@sidiki.gr
 
ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ
 
 Η Δημοσυνεταιριστική Γεωργική Επιχείρηση Θερμοκηπίων Σιδηροκάστρου Α.Ε. εκθέτει σε πλειοδοτικό διαγωνισμό την εκμίσθωση των δύο γεωθερμικών θερμοκηπίων που διαθέτει, εκτάσεως 4.000 τ.μ και 6.000 τ.μ και των δικαιωμάτων χρήσης της γεωθερμίας, τα οποία βρίσκονται στη Θερμοπηγή Σιντικής για συνολική διάρκεια 12 ετών.
Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν τις οικονομικές προσφορές τους, σε κλειστό φάκελο, ταχυδρομικά ή στη γραμματεία της επιχείρησης από την Τρίτη 10/04/2018 έως την Παρασκευή 27/04/2018, συμπληρώνοντας το αντίστοιχο συνημμένο έντυπο . Η οικονομική προσφορά θα αφορά σε ποσό ετήσιου μισθώματος των θερμοκηπιακών εγκαταστάσεων και των δικαιωμάτων χρήσης της γεωθερμίας. Μετά την πάροδο της καταληκτικής ημερομηνίας καμία προσφορά δεν θα γίνεται αποδεκτή.
Η αποσφράγιση των προσφορών θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 30 Απριλίου 2018, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχιακό μέγαρο Σιντικής στις 10:00. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αποσφράγισης των οικονομικών προσφορών επιτρέπεται η παρουσία των ενδιαφερομένων.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στη γραμματεία της επιχείρησης (Ελευθερίου Βενιζέλου 34, Δημαρχιακό μέγαρο, 1ος όροφος), και στο τηλέφωνο 2323350219 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
 
 
            Με εκτίμηση
Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας   
                       
                       
                       
            Ζαπρίδης Ευστάθιος  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *