Σιδηρόκαστρο : Αγανάκτηση για τα αδέσποτα

Το κακό τρίτωσε για τα αδέσποτα στην κεντρική πλατεία του Σιδηροκάστρου.

Την έντονη αγανάκτηση του εξέφρασε ο πρώην, επι 12 ετία δημοτικός σύμβουλος Σιδηροκάστρου Αντώνης Τοπολίγκας για τα αδέσποτα στην κεντρική πλατεία της πόλης .

Όπως κατήγγειλε κάθε πρωί που βγαίνει για περπάτημα και περνά απο τον δρόμο για την κοιλάδα  δέχεται την παρενόχληση των σκυλιών. Είναι τα ίδια σκυλιά που επιτεθήκαν και παραλίγο να χάσει την ζωή του ο Στέφανος Καραγεωργίου.  Είναι τα ίδια σκυλιά που επιτέθηκαν στο 13χρονο. Τα ίδια σκυλιά, ανησυχούν τους περίοικους και τους ανησυχούν καθημερινά και κυρίως τις ωρες κοινής ησυχίας., καθώς ολη την ημέρα γαυγίζουν.  

 

Ο κ. Τοπολίγκας καλεί την δημοτική αρχή και την Αστυνομία να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των πολιτών και βεβαίως του ιδίου. Πριν συμβεί κανένα κακό και θα είναι αργά.

 

Ωστόσο η  δημοτική αρχή εμφανίζεται ανίκανη να διαχειριστεί το θέμα με τα αδέσποτα, προκαλώντας ανησυχία στους κατοίκους, καθώς ο αριθμός τους αυξάνεται και ολο και νεα αδέσποτα κάνουν την εμφανίση τους στην πόλη.

 

Ανήσυχοι είναι και πολλοί δημότες  οι οποίοι  προκειμένου να απολαύσουν τον περίπατο τους, φοβούμενοι για επίθεση αδέσποτων,  φέρουν μαζί τους , κυρίως μπαστούνια.

 

Αξιοσημείωτη είναι και η  λογική ελαχίστων επαγγελματιών  της πόλης να βάζουν την ανθρώπινη ζωή σε δεύτερη μοίρα. Λογική ακατανόητη !

 

Να σημειώσουμε πως σε ολόκληρη την Ευρώπη δεν θα δει κανείς αδέσποτα να γυρίζουν στους δρόμους, παρά μόνο στην Ελλάδα. Η αλλαγή νομοθεσίας της σχετικής νομοθεσίας καθίσταται πλέον αναγκαία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *