Σιδηρόκαστρο. Αντιπτέριση : Στο βάθρο των νικητών

Με συνολικό αριθμό 42 αθλητών, έλαβε χώρα στο Σιδηρόκαστρο Σερρών, το Πανελλήνιο πρωτάθλημα αντιπτέρισης, βορίου ομίλου, στην κατηγορία Κ13 για το έτος 2021. Με αρκετές απουσίες και μεγάλο χρονικό διάστημα αποχής, οι μικροί αθλητές ευχαριστήθηκαν συνολικά 53 αγώνες, με αρκετούς εξ αυτών να κρίνονται οριακά στο τρίτο σετ. Νέοι αθλητές αλλά και πιο έμπειροι αγωνιστικά, εκκολαπτόμενοι πρωταθλητές, διεκδίκησαν μία θέση στο βάθρο των νικητών, βγαίνοντας τελικά όλοι κερδισμένοι μέσα από την αγωνιστική διαδικασία και τις εμπειρίες που συγκεντρώσαν από αυτήν για το μέλλον.

…. και όπως λέει και ο σοφός λαός μας «άμα δε παινέψεις το σπίτι σου, θα πέσει να σε πλακώσει», για την ιστορία θα αναφέρουμε ότι τα τέσσερα από τα πέντε χρυσά μετάλλια της διοργάνωσης, κατέκτησε η ομάδα του Α.Γ.Σ. Δίας Σιδηροκάστρου.

Αναλυτικότερα :  Η Άννα ΧΟΤΖΟΥΔΗ κατέκτησε την 1η θέση στο απλό και διπλό κοριτσιών, με τη συνεργασία της ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ Μελίνας από την ομάδα του ΕΑΤΕΚ, ενώ ο Ιωάννης ΣΑΡΟΥΓΙΑΝΝΙΔΗΣ κατέκτησε την 1η θέση στο απλό και διπλό αγοριών, με τη συνεργασία του ΔΡΑΜΑΛΗ Βασίλειου από την ομάδα του ΡΟΥΠΕΛ. Επίσης στο βάθρο ανέβηκαν η Βασιλική ΚΟΥΤΟΓΛΙΔΟΥ, με την 3η θέση στο απλό κοριτσιών και την 3η θέση στο διπλό μεικτό, με τον πρωτοεμφανιζόμενο σε αυτή την κατηγορία, Ανδρέα ΣΑΡΑΝΤΗ, της ομάδας του Α.Γ.Σ. Δίας.    

Τα συνολικά αποτελέσματα στον παρακάτω σύνδεσμο :

https://www.tournamentsoftware.com/sport/winners.aspx

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *