Σιδηρόκαστρο : ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ‼

Με αφορμή το επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊού στο Κέντρο Υγείας Σιδηροκάστρου και στο πλαίσιο των μέτρων που λαμβάνονται για την αντιμετώπιση διάδοσης του ιού, ο Δήμαρχος Σιντικής με μοναδικό σκοπό την προάσπιση της δημόσιας υγείας των δημοτών του, αποφάσισε την απολύμανση των κεντρικών οδών της πόλης του Σιδηροκάστρου, σήμερα 22-03-2020 στις 14.00.
Η απολύμανση θα πραγματοποιηθεί από τον κ. Ευάγγελο Μακρή υπό την εποπτεία του αρμόδιου Αντιδήμαρχου κου Ιωάννη Τορουνίδη.

Θέλουμε να ενημερώσουμε τους δημότες μας ότι δεν υφίσταται λόγος πανικού έπειτα κι από τη διαβεβαίωση του Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Σιδηροκάστρου, κου Χρήστου Χαϊδευτού, ότι το αναφερθέν κρούσμα δεν ήρθε σε επαφή με ασθενείς και δεν πραγματοποίησε μετακινήσεις εντός της πόλης. Εντούτοις για λόγους πρόληψης οφείλουμε όλοι να τηρούμε τους κανόνες υγιεινής.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 14.00 ΕΩΣ ΤΙΣ 17.00 ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ.

Οφείλουμε να εκφράσουμε τις ειλικρινείς μας ευχαριστίες στον κ. Ευάγγελο Μακρή, ο οποίος με έντονο το αίσθημα ευθύνης θα κάνει την εφαρμογή εκτός του ωραρίου εργασίας του και αφιλοκερδώς.

Ανάλογες απολυμάνσεις θα πραγματοποιηθούν σε όλη την επικράτεια του Δήμου Σιντικής τις επόμενες ημέρες.

ΜΕΝΟΥΜΕ ΨΥΧΡΑΙΜΟΙ.ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *