Σιδηρόκαστρο : Επιτυχία σημείωσε ο χορός του Συλλόγου Βλάχων Σιδηροκάστρου

 Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία, ο ετήσιος χορός-γλέντι του Συλλόγου Βλάχων Σιδηροκάστρου που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2018 στο χορευτικό κέντρο «ΞΑΓΝΑΝΤΟ».

Όσοι παρευρέθηκαν είχαν την ευκαιρία να ζήσουν και να απολαύσουν ένα πραγματικά γνήσιο παραδοσιακό γλέντι, υπό τους ήχους της εξαιρετικής παραδοσιακής ορχήστρας, (Ελληνίδης Παναγιώτης, κλαρίνο, τραγούδι – Αξενόπουλος Θανάσης, βιολί, τραγούδι – Τερζίδης Κίμων, ακορντεόν, τραγούδι – Φουρλάκης Τάσος, κρουστά), που μας ταξίδεψε μουσικά από τα βλάχικα καλύβια του Λαϊλιά …..σε όλη την Ελλάδα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: ο Δήμαρχος Σιντικής κ. Φώτιος Δομουχτσίδης, ο Αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος Τσίντσιος, ο πρόεδρος της Δ.Ε Σιδηροκάστρου κ. Σίμος Ιωαννίδης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Θεόδωρος Λόκας, ο πρώην πολιτευτής Βλάχος αλλά και παντοτινός φίλος κ. Κώστας Αβδελάς, η πρόεδρος των Ποντίων Σιδηροκάστρου, η πρόεδρος της Αδελφότητας Κυριών, η Γενική Γραμματέας της ΠΟΣΑΡ, εκπρόσωποι του συλλόγου Χαρωπού «Άγιος Γεώργιος», εκπρόσωποι του πολιτιστικού Συλλόγου Δραβήσκου, καθώς και άλλοι εκπρόσωποι πολιτιστικών φορέων και σωματείων.

Ευχαριστούμε τους χορευτές μας για την αξιοπρεπέστατη χορευτική τους απόδοση αλλά και τα μέλη του συλλόγου για την προσπάθεια που κατέβαλλαν στην όλη προετοιμασία για την διοργάνωση αυτής της υπέροχης εκδήλωσης!

Τέλος ευχαριστούμε τους επαγγελματίες-χορηγούς, για τη συνεχόμενη υποστήριξή τους σε οποιαδήποτε προσπάθεια του συλλόγου!

 

Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ

Η πρόεδρος

Σύρμω Χαλίλη

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *