Σιδηρόκαστρο : “μεσαιωνικός” φόβος

Θλιβερή η κατάσταση στο Σιδηρόκαστρο, καθώς επικρατεί ενας «μεσαιωνικός» φόβος.

Θλιβερή διαπίστωση. Μια εβδομάδα πέρασε από την ημέρα που γνωστοποιήθηκε , με τον τρόπο που έγινε από τον Δεσπότη, την Μ. Παρασκευή, η παραχώρηση της Λέσχης Φρουράς στην Μητρόπολη και η  Δημοτική Αρχή με το ζόρι προχωρά σε τακτική συνεδρίαση του θέματος, χωρίς καμία άλλη αντίδραση, ούτε ένα δελτίο Τύπου, ούτε δηλώσεις του Δημάρχου.

Η αντιπολίτευση του Δημοτικού Συμβουλίου, σιωπά και κάτι σιγοψιθυρίζει.

Οι υποψήφιοι δήμαρχοι ( Γιώργος Τάτσιος, Ιωσήφ Παναγιωτίδης , Φώτης Καχπάνης και Σωτήρης Αβράμης ), δεν τολμούν να αρθρώσουν λόγο, ούτε καν να ζητήσουν τον λόγο από την Δημοτική Αρχή για την εξέλιξη του θέματος. Και βεβαίως δεν εξέφρασαν την άποψη τους για το ζήτημα. Κάποιοι μάλιστα αρέσκονται να λένε ότι το θέμα έκλεισε .

Ε, λοιπόν ΟΧΙ. Το θέμα  ακόμη δεν έκλεισε.

Η εικόνα που εμφανίζεται στην πόλη, είναι σαν να πλανιέται ενας φόβος από πάνω της.  Ένα πυκνό σκοτάδι σκεπάζει το Σιδηρόκαστρο. 

Τι άραγε φοβούνται οι υποψήφιοι.

Και με αυτό τον τρόπο θα περιφρουρήσουν  την δημόσια  περιουσία. Την περιουσία ολων  των δημοτών. Τα συμφέροντα του δήμου και της πόλης ; 

Μόνο οι  πολίτες, οι Σιδηροκαστρινοί, μπορούν να δώσουν και πάλι φως στην πόλη. Να αντισταθούν στον μεσαίωνα που κάποιοι μας οδηγούν. Ξεσηκωθείτε ΠΟΛΙΤΕΣ, ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΙΝΟΙ,  μην επιτρέψετε να γίνει αυτή η ασέλγεια στην πόλη.

ΥΨΩΣΤΕ ΦΩΝΗ. ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ !!!!!!!

 Λεωνίδας Κασάπης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *