Σιδηρόκαστρο : Βραδιά αγάπης για τον Φώτη

Βραδιά αγάπης και αλληλεγγύης για τον Σιδηροκαστρινό Φώτη διοργανώνουν  το σύνολο των Πολιτιστικών και Αθλητικών Συλλόγων Σιδηροκάστρου, ο Δήμος Σιντικής, η ΑΠΟΔΡΑΣΙ και η ΕΠΟΜΕΑ,  με πλειάδα π[πόντιων καλλιτεχνών την Κυριακή 15 Απριλίου στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης στις 9 το βράδυ. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Μητρόπολης Σιδηροκάστρου . Τιμή εισόδου 5 ευρώ.

 

Γιάννης Χατζόπουλος

 

Μεγάλη εβδομάδα η βδομάδα των Παθών και κάποιοι ακόμα και σήμερα ανεβαίνουν τον δικό τους Γοργοθά πιστεύοντας πραγματικά στην Ανάσταση και στο θαύμα της ανθρωπιάς μας.

Στις αρχές Οκτωβρίου 2017 ένας 50χρονος φίλαθλος του ΠΑΟΚ από το Σιδηρόκαστρο τραυματίστηκε σοβαρά στην προσπάθεια του να κρεμάσει στον κεντρικό και ιστορικό βράχο του Σιδηροκάστρου ένα πανό του ΠΑΟΚ.

Από την πτώση τραυματίστηκε σοβαρά στην σπονδυλική στήλη και μέχρι σήμερα νοσηλεύεται στην ΑΡΩΓΗ Θεσσαλικό Κέντρο Αποκατάστασης.

Ο άτυχος Φώτης μέλος του Συλλόγου Σπηλαιολογίας και μέλος της Επίλεκτης Ομάδα Ειδικών Αποστολών Σιντικής (ΕΠΟΜΕΑ Σιντικής), μαζί με ακόμα έναν φίλο του επιχειρούσαν να κρεμάσουν το πανό του τοπικού συνδέσμου ΠΑΟΚ και ήταν δεμένοι με σχοινιά. Δυστυχώς μια ασφάλεια δεν κούμπωσε καλά με αποτέλεσμα να γίνει το ατύχημα και να πέσει ο άτυχος άνδρας από ύψος 35-40 μέτρων σε ένα πλάτωμα του βράχου.

Όλοι οι πολιτιστικοί φορείς της περιοχής για πρώτη φορά διοργανώνουν φιλανθρωπική συναυλία με πολύ γνωστούς Πόντιους καλλιτέχνες στις 15 Απριλίου 2018 και ώρα 21:00 με θέμα «Βραδιά Αγάπης και συμπαράστασης για τον συμπολίτη μας Φώτη» ώστε τα έσοδα αυτής να διατεθούν αποκλειστικά στην οικογένεια του Φώτη Παναγιωτίδη.Στην προσπάθεια συγκέντρωσης χρημάτων η επίσημη ΠΑΕ ΠΑΟΚ προσφέρει επίσημα δώρα ώστε να τεθούν σε κλήρωση με τον αριθμό των εισιτηρίων της συναυλίας ενώ το σύνολο των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ , ως ένδειξη συμπαράστασης, υπέγραψαν όλοι μαζί εχθές στην επίσημη μπλούζα της αγαπημένης ομάδας του Φώτη ώστε να τεθεί σε δημόσια δημοπρασία λίγο πριν την έναρξη της συναυλίας.

 

Κυριακή του άπιστου Θωμά , η ημέρα της εκδήλωσης και είναι σημαντικό να ανταποκριθούν όλοι οι δύσπιστοι ή ακόμα και άπιστοι μπροστά στο θαύμα που προσπαθούν όλοι μαζί εδώ στο Σιδηρόκαστρο και να γεμίσει με αγάπη και συμπαράσταση αυτή η ημέρα.

Τα εισιτήρια προπωλούνται και κοστίζουν μόνο 5 ευρώ . Ανεξάρτητα εάν είσαι ΠΑΟΚ , Πόντιος και Σιδηροκαστρινός , μπορείς να προσφέρεις ότι πραγματικά αγαπάς και ασφαλώς μπορείς για τον συνάνθρωπο σου προσδοκώντας από αυτόν μόνο την αγάπη του.

 

Ως πρόεδρος του Σωματείου Stenopos1941 εύχομαι όλοι μας να αγκαλίασουμε την συλλογική αυτή ανθρώπινη προσπάθεια των πολλών για τον έναν. Μπορεί άλλωστε όλοι εμείς να έχουμε μεγαλύτερη ανάγκη στην καθημερινότητα μας να “δώσουμε” και να αποδείξουμε ότι τον δρόμο της ανθρωπιάς δεν τον ξεχάσαμε. Ο Φώτης σήμερα είναι εδώ να μας φωτίσει αυτον τον δρόμο.

Καλή Ανάσταση σε όλους μας με πίστη πάντα για το καλύτερο.

Ιωάννης Θ. Χατζόπουλος

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *