Σύλλογος Βλάχων Σιδηροκάστρου : Eπιτυχία σημείωσε η θεατρική παράσταση καραγκιόζη

Μοναδικά μεγάλη επιτυχία σημείωσε η χθεσινοβραδινή θεατρική παράσταση σκιών του Θεοδόση Βογιατζή ” ο καραγκιόζης γραμματικός”…

που διοργάνωσε ο σύλλογός μας στην αίθουσα της Χριστιανικής Εστίας. Πλήθος παιδικά χαμόγελα, χρώματα και χαρούμενες φωνές πλημμύρισαν στην κυριολεξία την ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα. Αξίζει να σημειωθεί πως, πάρα πολλοί γονείς παρακολούθησαν την παράσταση, βρίσκοντας την πολύ ενδιαφέρουσα!

 

Η εκδήλωση αυτή εντάσσεται στις επιπλέον δράσεις-δραστηριότητες του συλλόγου μας οι οποίες δε μένουν μόνο στο χορευτικό μέρος των τμημάτων.

 

Δημοσίως απευθύνουμε ευχαριστίες: στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σιδηροκάστρου κ.κ Μακάριο για την παραχώρηση της αίθουσας. Στους σεβασμιωτάτους Ιερείς που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Στα παιδιά του συλλόγου μας, που ως εθελοντές-ταξιθέτες βοήθησαν τα μικρότερα παιδιά να παραμείνουν ήσυχα καθόλη τη διάρκεια της παράστασης. Τέλος στους γονείς μέλη αλλά και φίλους του συλλόγου μας που πάντα είναι στο πλευρό μας.

 

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το ερχόμενο Σάββατο 17 Οκτωβρίου αλλά και κάθε Σάββατο τις ώρες 15:00 έως 18:00 στα μαθήματα χορού και όχι μόνο (παραδοσιακά παιχνίδια, μουσικοκινητική αγωγή και άλλες δραστηριότητες) για τα παιδικά μας τμήματα στην αίθουσα μαθημάτων χορού (πρώην ορφανοτροφείο στο Σιδηρόκαστρο).

 

 Με εκτίμηση

 

Η πρόεδρος

 

 

Σύρμω Χαλίλη 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *