Σιντική : 50 χρόνια Αναγέννηση Ν. Πετριτσίου

Με ένα ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ βετεράνων τιμήθηκαν τα 50 χρόνια της Αναγέννησης Ν. Πετριτσίου. Ο αγώνας μεταξύ των βετεράνων Θεσσαλονίκης και της Σιντικής ( Ν. Πετρίτσιου – Σιδηροκάστρου) διεξήχθη την Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος ( 13.6.22) στο γήπεδο του Ν. Πετριτσίου, παρουσία πλήθους κόσμου  και με αποτέλεσμα υπερ των βετεράνων της Θεσσαλονίκης.

Μετά τον αγώνα από τον δήμο Σιντικής δόθηκαν τιμητικές πλακέτες στους συμμετέχοντες για την προσφορά τους στο τοπικό ποδόσφαιρο.

Με τιμητική πλακέτα τιμήθηκε ο Σύλλογος Βετεράνων Θεσσαλονίκης και οι ποδοσφαιριστές : Σάββας Μιχαηλίδης , Στάθης Καλαϊτζίδης, Δημήτρης Χαμουρατίδης, Βασίλης Τραϊανόπουλος, Δημήτρης Κοτρίδης, Χρήστος Κιτίδης, Νίκος Τάτσιος, Θωμάς Πρίπορας, Σάκης Κουνιαλίδης, Γιάννης Καλαϊτζής, Τάσος Μουρατίδης, Γιώργος Ζλατίντσης.

Σε δήλωση του ο Βασίλης Τραϊανόπουλος, ο βασικός εκ των διοργανωτών της εκδήλωσης, ευχαρίστησε ολους τους συμμετέχοντες, παίκτες, προπονητές, διαιτητές και τους φιλάθλους που παρευρέθηκαν στον αγώνα.  « Ευχαριστώ  οσους παρευρέθηκαν στον γήπεδο, τον κόσμο του Ν. Πετριτσίου και ολης της περιοχής που τίμησαν με την παρουσία τους αυτή την όμορφη εκδήλωση για τα 50 χρόνια της Αναγέννησης Ν. Πετριτσίου και τα παιδιά εκείνα που έδωσαν την ψυχή τους για την ασπρόμαυρη φανέλα και έγραψαν με χρυσά γράμματα την ιστορία της ομάδας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στους ποδοσφαιριστές των βετεράνων Θεσσαλονίκης που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και ήρθαν στο Ν. Πετρίτσι. Επίσης ευχαριστώ τους βετεράνους της Αναγέννησης και του Δήμου Σιντικής που έκαναν μια ομάδα και ομόρφυναν την εκδήλωση και έδωσαν άλλο χρώμα με την αγωνιστικότητα και το ταλέντο τους παρά τα χρονάκια τους.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον δήμαρχο Σιντικής Φώτη Δομουχτσίδη, τον αντιδήμαρχο Αντώνη Ζλατίντση  πρόεδρο της Τ.Κ. Ν. Πετριτσίου , Παπαπέτρου, τον Ιορδάνη Τριανταφυλλίδη για την προσφορά του , τον ιερέα του χωριού Νίκο Βουκάντση, που τέλεσε το τρισάγιο για αυτούς που έφυγαν από την ζωή.

Eυχαριστώ πολύ απο τον σύλλογο παλαιμάχων του Εθνικού Σιδηροκάστρου για την βοήθεια τους, τους Τάκη Σοφιάδη , Αδάμ Παρίση και Κώστα Βάβαλη και τους βετεράνους της ομάδας που αγωνίστηκαν. 
 

 Τέλος ευχαριστώ τους χορηγούς μας  που μας βοήθησαν οικονομικά για την ολη διοργάνωση :  Εταιρεία κρεάτων  ΦΕΑΘΩΝ, Νίκο Γάλβα, Γιώργο Τάτσιο, Γάδο, Αδελφούς Σαμαρά Γιάννη και Τάσο, Τάσο Ελευθεριάδη, το σούπερ μάρκετ των Νίκο Σφέτκο και Στέφανο Ζλατίντση.

Ας με συγχωρέσετε αν ξέχασα κάποιον. Ηταν ένα όνειρο αυτό το παιχνίδι και τους ευχαριστώ ολους.

Πριν 50 χρόνια , το 1972 η Αναγέννηση Ν. Πετριτσίου πήγαινε για Β ΄ Εθνική κατηγορία.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *