Σιντική: Ακυρώθηκε το Δημοτικό Συμβούλιο λόγω έλλειψης απαρτίας

Για δεύτερη φορά μέσα σε μία εβδομάδα και σε διάστημα μιας ημέρας ακυρώθηκε η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Σιντικής λόγω έλλειψης απαρτίας.

Το μεσημέρι της Τρίτης 20 Ιουνίου δημοτικής σύμβουλοι της συμπολίτευσης και σύσσωμη η αντιπολίτευσης απουσίαζαν από τη συνεδρίαση. Χθες το απόγευμα (Τετάρτη 21 Αυγούστου) όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι της συμπολίτευσης, μαζί και ο Δήμαρχος Σιντικής Φώτης Δομουχτσίδης δεν προσήλθαν στην αίθουσα, πλην του προέδρου του Ν.Π. ΠΡΟΝΟΙΑ & ΑΓΩΓΗ ΔΗΜΟΥ ΣΙΝΤΙΚΗΣ Θεόδωρου Λόκα με τον Σάββα Σιδηρόπουλο να ανακοινώνει μετά από μισή ώρα την ακύρωση της συνεδρίασης.

Τα θέματα της συνεδρίασης ήταν δύο:

«Λήψη απόφασης σχετικά με την αναστολή ή μη της λειτουργίας των παιδικών σταθμών Άνω Ποροϊων και Κερκίνης» και εγκριση 12ης αναμόρφωσης του προϋπολογισμού 2019. (Εισηγητής ο κ. Μελαδίνης Αθανάσιος) Συγκαλείται η παρούσα έκτακτη συνεδρίαση διότι την 31η Αυγούστου λήγει η προθεσμία των επιδοτούμενων από το ΕΣΠΑ εγγραφών νηπίων στους παιδικούς σταθμούς και πρέπει να ληφθεί άμεσα απόφαση από το Δημοτικό Συμβούλιο περί αναστολής ή μη της λειτουργίας των παιδικών σταθμών Άνω Ποροϊων και Κερκίνης.

Στην τοποθέτησή του ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου καυτηρίασε το γεγονός ότι η δημοτικοί σύμβουλοι της συμπολίτευσης δεν προσήλθαν στη συνεδρίαση κάνοντας λόγο για εμπαιγμό και  κοροϊδία προς το προεδρείο και προς τους δημότες. «Λυπάμαι που αφήσατε τις δουλείες σας και ήρθατε ως εδώ για να συζητήσετε το θέμα μαζί με τους δημοτικούς συμβούλους. Θα σταλεί μια νέα πρόσκληση για τα δύο αυτά τα θέματα. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες, απόγευμα για να παρευρεθούν γονείς και κηδεμόνες των μαθητών» ανέφερε ο κύριος Σιδηρόπουλος. Ο ίδιος ξεκαθάρισε πως είναι αντίθετος στο κλείσιμο των παιδικών σταθμών σημειώνοντας τα εξής: «Εγώ καθαρά σας λέω ούτε από το στυλό κρύβομαι, ούτε από την καρφίτσα. Είμαι αντίθετος για το κλείσιμο των παιδικών σταθμών»
infonews24.gr

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *