Σιντική : Δέσμευση του Ιωσήφ Παναγιωτίδη

ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ

για την Δημιουργία και ανάδειξη πολλών και ποικίλων ελκυστικών επιχειρήσεων και χώρων ως επισκέψιμων «στόχων», ώστε να γίνονται βιωματικές εμπειρίες για τους επισκέπτες και ταυτόχρονα να τις ενισχύουν οικονομικά.

 
Την δημιουργία κλειστών περιπατητικών διαδρομών και στις τρείς δημοτικές ενότητες της Σιντικής, πλήρως εξοπλισμένων, σύγχρονων, με αποτυπωμένη διαβάθμιση του βαθμού δυσκολίας, ώστε να εξυπηρετούνται ακόμη και οι πιο απαιτητικοί επισκέπτες του είδους.
 
Συνεχής και σωστή ενημέρωση με κάθε διαθέσιμο και πρωτότυπο μέσο, επιλεγμένων ομάδων «στόχων» ( περιπατητές , παρατηρητές, συλλέκτες, προσκυνητές, λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού, φυσιολάτρες κτλ) που είναι εν δυνάμει επισκέπτες της περιοχής μας, ώστε να γνωρίζουν το τουριστικό μας προϊόν.
 
Στήριξη με κάθε πρόσφορο και ουσιαστικό τρόπο, κάθε ιδιωτικής πρωτοβουλίας και επιχείρησης κοινωνικής βάσης που σκοπό, πέραν του ιδιωτικού οφέλους, έχει την ανάδειξη της περιοχής μας ως τουριστικού προορισμού. ΕΠΕΙΔΗ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΜΑΣ !!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *