Σιντική: «Έμειναν» από καύσιμα τα οχήματα της ανακύκλωσης-«Έσωσε» την κατάσταση δημότης με δωρεά

Το ποσό των 1.470 ευρώ προς το δήμο Σιντικής έκανε δημότης, καθώς τα απορριμματοφόρα του Δήμου «έμειναν» χωρίς καύσιμα. Σύμφωνα, με την απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου, «η δωρεά αφορά αποκλειστικά την κάλυψη αναγκών της λειτουργίας του προγράμματος ανακύκλωσης του Δήμου και επομένως οι χορηγήσεις των δωρούμενων καυσίμων ένα απορριμματοφόρο και ένα φορτηγό».

 

Τα ντεπόζιτα των δύο οχημάτων τις προηγούμενες ημέρες «στέρεψαν» από καύσιμα και έτσι δημότης της Σιντικής «έβαλε» το χέρι στην τσέπη και προχώρησε στη δωρεά του παραπάνω χρηματικού ποσού για μη μείνει χωρίς ανακύκλωση ο δήμο.

 

Η δωρεά ήρθε ως θέμα στην συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που συνεδρίασε την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου και ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία αφού ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «ΝΕΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ για την Σιντική» Γιάννης Δήμου και ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Άνθιμος Γεωργιάδης ψήφισαν κατά καθώς δήλωσαν ότι δεν μπορούν να συμμετέχουν σε μια διαδικασία που θεωρούν ότι δεν είναι νόμιμη κι αυτό γιατί στην έναρξη της συνεδρίασης είχαν εκφράσει την αντίθεσή τους ως προς τη διαδικασία, διότι δεν έλαβε χώρα πριν από οτιδήποτε άλλο η εκλογή του αντιπροέδρου της επιτροπής όπως προβλέπεται από τη νομοθεσία.

 

Το λόγο στη συνέχεια πήρε ο δήμαρχος Σιντικής, Φώτης Δομουχτσίδης, ο οποίος απάντησε ότι αυτή η συνεδρίαση είναι έκτακτη και ότι η εκλογή αντιπροέδρου θα γίνει στη πρώτη τακτική συνεδρίαση.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *