Σιντική: Η Οικονομική επιτροπή αποφάσισε τη λειτουργία mini market και οπωροπωλείου στη δομή Κλειδί

Κατά πλειοψηφία πέρασε από τη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Σιντικής η λειτουργία mini market και οπωροπωλείου εντός του χώρου της περιμέτρου της δομής φιλοξενίας στο Κλειδί.

Με βάση τη γνωμοδότηση της Υπηρεσίας Υποδοχής και Ταυτοποίησης του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου κατά τη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης, προτάθηκε η έγκριση λειτουργίας δύο τροχήλατων καταστημάτων, τα οποία θα πρέπει να είναι αυτόνομα όσον αφοοά την ηλεκτροδότησή, την ύδρευση, την πυρασφάλεια καθώς δεν μπορούν να υποστηριχθούν από τις υπάρχουσες εγκαταστάσεις της δομής.

 

Το ωράριο λειτουργίας των εν λόγω καταστημάτων που προτείνεται είναι από τις 09:00 το πρωί έως τις 16:00 το απόγευμα από Δευτέρα έως Παρασκευή χωρίς να αποκλείεται η λειτουργίας τους και το Σάββατο την ίδια ώρα, εφόσον επιθυμούν οι ιδιοκτήτες τους.

 

Αρνητικά ψήφισε στην παραπάνω πρόταση, ο δημοτικός σύμβουλος Ιωάννης Δήμου.

 

Αξίζει να αναφερθεί ότι τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Σιντικής είναι: Δομουχτσίδης Φώτιος, Γεωργιάδης Ανθιμος, Κορωνίδης Παύλος, Ρόδης Σουλτάνα (Αναπληρώτρια κ. Νικόλαου Ιντζε), Νικηφόρου Κωνσταντίνος, Δήμου Ιωάννης και Ραβανίδης Χρήστος (Απών από τη συνεδρίαση)

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *