Σιντική : Καταγγελία της Λαϊκής Συσπείρωσης

Με αφορμή την άνανδρη επίθεση υποψήφιου τοπικού συμβούλου από την  παράταξη του νυν Δημάρχου, σε συγγενικό πρόσωπο υποψήφιου  με το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Σιντική,  καταγγέλλουμε  τον τρόπο με τον οποίο με περισσό θράσος και με τραμπούκικες  ενέργειες επιτίθενται σε όποιον σηκώνει κεφάλι, και συμμετέχει στις εκλογές με τα αγωνιστικά ψηφοδέλτια της  Λαϊκής Συσπείρωσης.

 

Το θράσος τους δεν έχει όρια.  Οι πρακτικές  αυτές θυμίζουν μαύρες εποχές.

Να ξέρουν ότι  δεν μας φοβίζουν, αντίθετα δυναμώνει το πείσμα μας στην πάλη.

Αυτοί είναι οι «δημοκράτες» και οι άνθρωποι που διεκδικούν την ψήφο των συνδημοτών μας, οι οποίοι καμία σχέση δεν έχουν με την υπεράσπιση των δικαιωμάτων τους.

 

Η Σιντική  δεν έχει ανάγκη από τέτοιους εκλεγμένους συμβούλους,  έχει ανάγκη  από πρωτοπόρους αγωνιστές που θα υπερασπίζονται πραγματικά τα συμφέροντα τους.

 

Καλούμε την δημοτική αρχή να απολογηθεί δημόσια για την  στάση του υποψηφίου της και ο ίδιος  να ανακαλέσει ζητώντας «συγνώμη».

 

Ο λαός της Σιντικής έχει ακόμη έναν λόγο να σηκώσει το ανάστημα του, να στηρίξει την Λαϊκή Συσπείρωση στις  8 Οκτώβρη, που όλο το προηγούμενο διάστημα ήταν δίπλα στους αγώνες και τις διεκδικήσεις του.

Είναι η μόνη παράταξη που υπερασπίστηκε τα λαϊκά συμφέροντα σε όλα τα επίπεδα.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *