Σιντική : Ο Παύλος Κορωνίδης γεμάτος ευγνωμοσύνη

Θέλω να σας εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου γι’ αυτό το πολύ σημαντικό αποτέλεσμα, γι’ αυτή την θεση που μου χαρίσατε όλοι εσείς οι συνδημότες μου.

Την ευγνωμοσύνη μου, την ικανοποίησή μου και να δηλώσω πιο δυνατός. Είναι πραγματικά συγκινητικό 4,5 χρόνια μετά την άσκηση διοίκησης,να αναγνωρίζετε εσείς το έργο μου, την κάθε μου προσπάθεια, όλους αυτούς τους καθημερινούς ανιδιοτελείς αγώνες προάσπισης των συμφερόντων του δήμου μας. Εκφράζω παράλληλα , μέσα από αυτές τις γραμμές, το σεβασμό μου προς όλους όσοι με επιλέξατε και με εμπιστευτήκατε με την ψήφο σας βάζοντας σε 2η κ 3η θέση ακόμη και συγγενείς σας, που επίσης διεκδικούσαν κάποιο αξίωμα σε αυτές τις εκλογές και σας καλώ όλους μαζί να γίνουμε η φωνή του κάθε χωριού, της κάθε γειτονιάς, με μοναδικό στόχο ο δήμος Σιντικής να διεκδικεί με σθένος όσα στερείται. Σας θέλω δίπλα μου με ήθος και πίστη σε όσα πρεσβεύουμε, γιατί ΜΑΖΙ προχωράμε μόνο μπροστά.

Με τιμή και αγάπη σε όλους εσάς που αποδείξατε πόσο κοντά είμαστε, πόσο δυνατοί είμαστε ΜΑΖΙ.Κλείνοντας θα ήθελα να συγχαρω τούς συνυποψηφιούς μου για τον εντιμο και δυνάτο αγωνα και φυσίκα τον Δήμαρχο και ηγέτη της παράταξης Φώτη Δομουχτσίδη!

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *