Σπύρος Τσαρτσίδης : Ενα μεγάλο και θερμό ευχαριστώ

 Ενα μεγάλο και θερμό ευχαριστώ στους εθελοντές αναβιωτές , μέλη της Ομάδας Ιστορικής Αναβίωσης “Γ. ΔΟΥΡΑΤΣΟΣ ΔΚΤΗΣ ΡΟΥΠΕΛ” του Πολεμικού Μουσείου “ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΑΡΤΣΙΔΗΣ” πού πήραν μέρος στην προχθεσινή παρέλαση στην Κατερίνη!!!

 
Ευχαριστώ τα 35 μέλη μας που ήρθαν απο διάφορα μέρη της Ελλάδος και έρχονται πάντα με κέφι και χαρά αισθανόμενοι την βαριά κληρονομιά που κρατάνε στα χέρια τους καθώς μ αυτά τα όπλα πολέμησαν οι πρόγονοί μας στο Ρούπελ το 1941.
Τα μέλη που ήρθαν είναι:
Λεωνίδας από Χίο , Στέλιος και Αθηνά από Αθήνα, Αργύρης και Άννυ από Βόλο, Μπάμπης από Αλεξάνδρεια , Δημήτρης από Βέροια, Νίκη από Κιλκίς , Χάρης , Γιώργος, Μαρία και Ελένη από Θεσσαλονίκη, Θεμιστοκλής από Καβάλα Θωμάς από Διδυμότοιχο, Γιώργος, Χρήστος και Ανδρεας από Κατερίνη,Βασίλη Βαρβάρα και Μαρία από Ροδόπολη και Α. Πορόια, Δημήτρη, Χρύσα, Κυριάκο και Δημήτρη από Χορτερό, Χρήστο και Μαρία από Αχλαδοχώρι, Διαμαντή από Καπνόφυτο, Σάκη, Χρήστο Πρόδρομο, Σάκη, Ελισάβετ, Άννα και Ελένη από Σιδηρόκαστρο.
 
Ευχαριστώ επίσης και τα υπόλοιπα μέλη (έχουμε φτάσει τα 70) που δεν μπόρεσαν να μας ακολουθήσουν , αλλά πάντα είναι έτοιμα και συμμετέχουν όταν τους επιτρέπουν οι υποχρεώσεις τους!!!
(Οι αιτήσεις συμμετοχής στην Ομάδας μας ασταμάτητες απόλη την Ελλάδα…κάτι που μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Επίσης και αιτήματα για παρουσιάσεις μας σε διάφορα μέρη !!!)
 
Ευχαριστώ θερμά και τον κόσμο της Κατερίνης για το αγκάλιασμα που μας έκανε και ιδιαιίτερα τον Δήμαρχο Κατερίνης κ. Σάββα Χιονίδη, την Αντιδήμαρχο κα Μακρίδου Παρθένα, τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Κατερίνης κ. Τσίρκο Ευθύμιο,και τον Σύμβουλο Δημοτικής Κοινότητας Κατερίνης Ανδρέα Καρασαββίδη για την όλη έμπνευση και συνδρομή τους στην επιτυχία της παρουσίας και συμμετοχής μας στην παρέλαση του για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.
 
Επίσης ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στην Άννα Τσομπάνη παγκόσμια πρωταθλήτρια του κικ Μπόξιγκ και στον Λεωντή Βοριά παγκόσμιο πρωταθλητή του ΜΜΑ αλλά και το ελληνόπουλο που σήκωσε το κεφάλι μας και την ελπίδα με τον πάει από την Χίο στην Μυτιλήνη για να υψώσει τον Σταυρό που έριξαν οι άπιστοι!
 
Τέλος όλων το μυαλό ήταν στον προσφάτως αδικοχαμένο Λοχία μας τον Χρήστο Μικρό…(Ο Βοριάς μόλις το έμαθε και άκουσε τι λεβέντης και παλικάρι ήταν , ζήτησε και φόρεσε την στολή του!)
 
 
 
 
 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *