Σπύρος Τσαρτσίδης : “ΟΧΙ στην Ομάδα μας”

Οπως αναφέρει ο κ. Σπύρος Τσαρτσίδης : ” Η Αναβιωτική ομαδα μας μολις μου ανακοινωθηκε από τον Κοτρίδη Ηλία δεν θα πάρει μέρος στην ΑΝΑΒΙΩΣΗ στις 12,13 Μαίου

.

Κριμα διότι θα προσφέραμε πολλά και θα χασει την ευκαιρία ο κόσμος να δει και να πιάσει τα αυθεντικά όπλα που πηραν μερος στη μάχη του Ρούπελ το 1941…κάτι για το οποίο δεχόμαστε προσκλήσεις από όλη της Ελλάδα αλλά και την Κύπρο !

 

Οι προηγούμενες ενημερωσεις που σας εκανα για συμμετοχή ήταν διότι έτσι είχα συνεννοηθεί με το ΔΣ της “ΣΤΕΝΩΠΟΥ” και τον Δήμαρχό μας

 

Πραγματικά λυπάμαι που βλέπω ενα αδικαιολόγητο μένος και εγωισμό να λειτουργούν εις βαρος του τόπου !

 

Ευχόμαστε καλη συνέχεια και καλή επιτυχια στους αναβιωτές που θα πάρουν μέρος και να ξέρουν οτι αν χρειαστούν την βοήθειά μας εμείς δεν κρατάμε κακία και θα τους στηρίξουμε οσο μπορούμε.

 

Προηγήθηκε στις 23 Απριλίου η παρακάτω ανάρτηση :

           

Ο Tsartsidis έγραψε: “H EΠΟΜΕΝΗ ΔΡΑΣΗ του Πολεμικού Μουσείου “Μιχάλης Τσαρτσίδης” και της Ομάδας του Ιστορικής Αναβίωσης “Γ.Δουράτσος Δκτης Ρούπελ” 12 και 13 Μαίου θα λάβουμε μέρος στην μεγάλη εκδήλωση του Δήμου Σιντικής “ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΡΟΥΠΕΛ 1941”! Ήδη εμπλουτίσαμε τα εκθέματά μας του Πολεμικού Μουσείου “ΜΙΧΑΛΗΣ ΤΣΑΡΤΣΙΔΗΣ” στο Οχυρό Ρούπελ. Τα μέλη της αναβιωτικής μας ομάδας “Γ.Δουράτσος Δκτης Ρούπελ” θα επανδρώσουν και θα ζωντανέψουν τις στοές του οχυρού χρησιμοποιώντας αυθεντικά κειμήλια και κρατώντας τα ίδια τα όπλα που πολέμησαν εκει πριν 77 χρόνια. Εγώ θα βρίσκομαι στην είσοδο της στοάς έχοντας την ευθύνη της Μουσειακής ξενάγησης του Οχυρού!”

23 Aπριλίου 2018 “

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *