Σύλλογος Σιδηροκαστρινών Θεσσαλονίκης : Εορταστικές Ευχές και Γνωστοποίηση Εκδηλώσεων

Αγαπητοί Συμπατριώτες-ισσες, Μέλη και Φίλοι του Συλλόγου,

 

Με αφορμή την επικοινωνία μας αυτή για τη Νέα Χρονιά και εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ευχόμεθα σε όλους ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ με ΥΓΕΙΑ,ΑΓΑΠΗ και ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ. Παράλληλα σας γνωρίζουμε τις εκδηλώσεις που έγιναν και αυτές που πρόκειται να πραγματοποιηθούν, με γνώμονα πάντα τις επιθυμίες σας και τις υποχρεώσεις μας ως ΔΣ αλλά και την εν γένει κατάσταση που όλοι βιώνουμε, με την ελπίδα ότι θα τις τιμήσετε με την παρουσία σας και την υποστήριξή σας.

Το μήνα ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ 2017 ο Σύλλογός μας που διατηρεί Τράπεζα Αίματος στο ΑΧΕΠΑ, εκπροσωπήθηκε δυναμικά από μέλη και φίλους εθελοντές Αιμοδότες στη 15η Λαμπαδηδρομία για τη Διάδοση της Ιδέας της εθελοντικής Αιμοδοσίας, που οργανώνεται κάθε χρόνο από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ) και την Ομοσπονδία Σερραϊκών Συλλόγων Θεσ/νίκης της οποίας αποτελούμε μέλος.

Το μήνα ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2017 ιστορική συμμετοχή μελών μας με το λάβαρο του Συλλογου στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου ενώπιον του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας με το άγημα της Ομοσπονδίας Σερραϊκών Συλλόγων Θεσ/νίκης.

Για το επόμενο διάστημα ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ είναι οι παρακάτω:

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ                      Κυριακή 17/12/2017, ώρα 6.30 μμ, στο ξενοδοχείο ΗΛΕΚΤΡΑ ΠΑΛΛΑΣ (Πλ. Αριστοτέλους – 1ος ορ.): Απογευματινή Χριστουγεννιάτικη Φιλανθρωπική Εκδήλωση της ΑΓΑΠΗΣ με καφέ/τσάι και εδέσματα για την ανταλλαγή ευχών για τις γιορτές και προς ενίσχυση αναξιοπαθούντων συνανθρώπων μας. Συμμετοχή 10 ευρώ κατ’ άτομο. Παράκληση: να δηλώσετε τη συμμετοχή σας έως 16/12/2017.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα γίνει και σχετική Ομιλία για την Αγάπη και τη θρησκευτική μας Παράδοση

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ                        Κυριακή 21/1/2018 και ώρα 11.15 πμ, θα γίνει η καθιερωμένη Κοπή της Βασιλόπιτας στην Αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Ι.Μ. Θεσ/νίκης (Αγίας Σοφίας 3 – 1ος όροφος). Την τελετή θα ευλογήσει με την παρουσία του, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σιδηροκάστρου κ.κ. Μακάριος.Στην ανωτέρω εκδήλωση επίσης, ο Σύλλογος θα τιμήσει: τους φετινούς εθελοντές Λαμπαδηδρόμους της Αιμοδοσίας μαζί με τους Πρωτεύσαντες Σιδηροκαστρινούς μαθητές στις πανελλαδικές εξετάσεις για τα ΑΕΙ και ΑΤΕΙ της χώρας (παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι μαθητές και γονείς να επικοινωνήσουν με τα μέλη του ΔΣ) .

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ              Κυριακή 11/2/2018 Αποκριάτικη μεσημεριανή συνεστίαση σε χώρο που θα γνωστοποιηθεί εφόσον εκδηλώσετε ενδιαφέρον εως 6/02/2018

ΜΑΡΤΙΟΣ                   Παρασκευή 16/3/2018, επίσκεψη για παρακολούθηση Γ’ Χαιρετισμών στην Ι. Μονή Αγίας Αναστασίας. (Δηλώσεις συμμετοχής εγκαίρως).

ΑΠΡΙΛΙΟΣ                 α) Κυριακή 15/4/2018. Συμμετοχή στον εορτασμό της Μάχης των Οχυρών με εξόρμηση στο Ρούπελ και κατάθεση Στεφάνου. (Εκκίνηση λεωφορείου από την πλατεία Αριστοτέλους, άγαλμα Βενιζέλου)  ώρα 8.10 πμ.)

                                    β) Κυριακή 22/4/2018 ώρα 11.30 πμ. στο γραφείο του Συλλόγου Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση.Σε περίπτωση μη απαρτίας οι εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ θα γίνουν την επόμενη Κυριακή 29/4/2018 στον ίδιο τόπο και χρόνο.

            Σας ενημερώνουμε ακόμα: ότι φέτος θα λειτουργεί για τα μέλη και τους φίλους που επιθυμούν τμήμα ΔΩΡΕΑΝ εκμάθησης παραδοσιακών χορών κάθε Τρίτη (4-6 μμ) και Παρασκευη (5-7.30 μμ) στην αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων του κτιρίου ΕΥΚΛΕΙΔΗ (Παπαναστασίου 13). Υπάρχει τράπεζα Αίματος του Συλλόγου στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ και παρακαλούμε για την ενεργή συμμετοχή σας. Ομοσπονδία Σερραϊκών Συλλόγων Θεσ/νίκης Επίσης το γραφείο του Συλλόγου μας θα είναι ανοικτό κάθε Δευτέρα και Τετάρτη (11 πμ – 1 μμ)

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία και ενημέρωση για τις δραστηριότητες του Συλλόγου, επικοινωνείτε με τα μέλη του ΔΣ στα τηλέφωνα: Β. Σπάση-Παπαγεωργίου6944740562, Όλγα Στελλάτου 6938217874, Ν. Εμμανουηλίδης 6944411122, Κατ. Τοπολίγκα 6979196455, Αλ. Κρητικού 6974335031, Β. Εκλεμές 6977137981, Άκης Μιχαηλίδης 6997259557, ή να επισκέπτεστε τη σελίδα μας στο facebook πληκτρολογώντας για είσοδο με μικρά ελληνικά: «Σύλλογος των εν Θεσ/νίκη Σιδηροκαστρινών ΤΟ ΡΟΥΠΕΛ». Τέλος, μπορείτε να μας δηλώνετε τις διευθύνσεις των ηλεκτρονικών σας ταχυδρομείων (e-mail) και των κινητών σας τηλεφώνων για πιο εύκολη επικοινωνία και ταχύτερη  ενημέρωση.

Με τιμή για το ΔΣ

Η Πρόεδρος                                                                    Ο Γ. Γραμματέας

 

Βασιλική Σπάση–Παπαγεωργίου

                                       Νικόλαος Εμμανουηλίδης

 

 

Ε Υ Χ Α Ρ Ι Σ Τ Η Ρ Ι Α

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου των εν Θεσσαλονίκη Σιδηροκαστρινών και Περιχώρων Ν. Σερρών «ΤΟ ΡΟΥΠΕΛ», ευχαριστεί θερμά:

α.         Την κ. Λιλίκα Τρένου – Τσουλιά για τη δωρεά διακοσίων (200) ευρώ, στη μνήμη του συζύγου της Γεωργίου Τσουλιά.

β.         Τον κ. Βασίλειο Μεϊμαρίδη για τη δωρεά πενήντα (50) ευρώ αντί στεφάνου, στη μνήμη Γεωργίου Τσουλιά.

γ.         Την κ. Έφη Βερβέρη – Στοφοροπούλου για τη δωρεά διακοσίων (200) ευρώ, προς οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου.

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *