Σύλλογος Βλάχων Σιδηροκάστρου : Επιτυχία σημείωσε η 6η Μουσικοχορευτική παραδοσιακή βραδιά

Ολοκληρώθηκε με εξαιρετικά απόλυτη επιτυχία η 6η Μουσικοχορευτική Παραδοσιακή Βραδιά με τίτλο “ο Σύλλογος Βλάχων χορεύει στις γειτονιές και στις πλατείες” η οποία έλαβε χώρα την Κυριακή 26 Ιουνίου 2022 στην κεντρική πλατεία Σιδηροκάστρου, σε συνδιοργάνωση με την ΑΠΟΔΡΑΣΙ & το Δήμο Σιντικής.

Μια ιδιαίτερη εκδήλωση για τους συμπολίτες, τους συνδημότες, αλλά και τους λάτρεις της παράδοσης, η οποία έχει γίνει θεσμός πλέον στην πόλη μας, μέσα από την οποία ζήσαμε ένα γλέντι του παλιού καλού καιρού…..ένα «πανηγύρι» γεμάτο παραδοσιακή μουσική και χορούς υπό τους ήχους της εξαιρετικής μουσικής κομπανίας, που μας ταξίδεψε με τον καλύτερο τρόπο, μουσικοχορευτικά σε όλα τα γεωγραφικά διαμερίσματα της χώρας μας.

Ευχαριστούμε τα μέλη, και τα στελέχη των χορευτικών τμημάτων του συλλόγου μας, διότι με τη μοναδική ζωντάνια που τους διακρίνει, μετέφεραν σε όλους μια διαφορετική χορευτική πνοή χαρίζοντας στους παρευρισκόμενους μια υπέροχη χορευτική βραδιά!

Επίσης, ευχαριστούμε όλους τους συμπολίτες, συντοπίτες, φίλους και στελέχη χορευτικών ομάδων άλλων συλλόγων που μας τίμησαν με την παρουσία τους, συμμετέχοντας στο μεγάλο κύκλο του χορού.

Τέλος, ευχαριστούμε τους χορηγούς μας, για τη βοήθεια που πρόσφεραν χωρίς σκέψη, παρόλη τη δύσκολη οικονομική συγκυρία που όλοι βιώνουμε.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας με τη παράδοση, το χορό και το τραγούδι, του χρόνου, στην 7η Μουσικοχορευτική Παραδοσιακή Βραδιά τη Δευτέρα 26/6/2023, όπου θα είμαστε και πάλι εκεί στην κεντρική πλατεία, για να χορέψουμε και να βιώσουμε ακόμη ένα υπέροχο πολιτιστικό γεγονός!

Να είστε όλοι καλά, να ανταμώσουμε και πάλι στο μεγάλο κύκλο του χορού!

Με εκτίμηση, για το Δ.Σ

Η πρόεδρος

Σύρμω Χαλίλη

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *