Σύλλογος Βλάχων Σιδηροκάστρου. Επιτυχία σημείωσε το γλέντι λήξης της φετινής χορευτικής χρονιάς!

Απόλυτη επιτυχία σημείωσε το γλέντι που διοργάνωσε ο σύλλογός μας με αφορμή τη λήξη της φετινής χορευτικής χρονιάς το Σάββατο 10/6, στον πανέμορφο χώρο του Bio-bio στη γέφυρα του Στρυμονοχωρίου. Για μια ακόμη φορά, τα 5 χορευτικά μας τμήματα μικροί και μεγάλοι βρέθηκαν μαζί σε έναν κοινό κύκλο χόρεψαν και διασκέδασαν αναπολώντας τις καλύτερες στιγμές της χρονιάς που πέρασε.

 

Ευχαριστούμε τους χορευτές και τις χορευτριές μας, έναν έναν προσωπικά για την αδιάλειπτη συμμετοχή και παρουσία τους τόσο στα μαθήματα χορού όσο και στα πολιτιστικά γεγονότα και εκδηλώσεις που διοργανώνει και συμμετέχει ο σύλλογος μας.

 

Επίσης, και όλους τους φίλους που πάντα είναι κοντά μας και μας στηρίζουν με κάθε τρόπο, καθώς και τους χορηγούς μας-πολλοί εκ των οποίων είναι μέλη και χορευτές του συλλόγου.

 

Μαζί μας εκτός των άλλων ήταν, ο πρώην πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Πρόνοιας και Αγωγής του δήμου Σιντικής κ. Λόκας Θεόδωρος, καθώς επίσης και πολλοί βλάχοι, που διετέλεσαν παλαιότερα ως μέλη του Δ.Σ.

 

Όλοι μαζί λοιπόν, το Διοικητικό Συμβούλιο, η πρόεδρος και ο χοροδιδάσκαλος σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι! Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τα τέλη Σεπτεμβρίου όπου θα ξεκινήσουμε τη νέα χορευτική χρονιά,-αφού προηγούμενως φέρουμε εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο, (όπως έγινε και πέρισυ άλλωστε), τη 2η Μεγάλη μουσικοχορευτική βραδιά τη Δευτέρα 26 του Ιούνη με αφορμή τα ελευθέρια της πόλης μας, με τον τίτλο ” ο σύλλογος βλάχων χορεύει στις γειτονιές και στις πλατείες “. Να είστε όλοι καλά!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *