Συνάντηση του προέδρου & αντιπροέδρου της ΕΠΣ Σερρών με τον δήμαρχο Σιντικής και τον πρόεδρο της Α.ΠΟ.ΔΡΑ.ΣΙ.

Τον Δήμαρχο Σιντικής κ. Φώτη Δομουχτσίδη επισκέφτηκαν το πρωί της Πέμπτης 30 Ιουνίου 2022 ο Πρόεδρος και ο Β’ Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σερρών Νίκος Κατσαβάκης και Γιώργος Σταμπολίδης.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Δημάρχου Σιντικής παρουσία και του Προέδρου της Α.ΠΟ.ΔΡΑ.ΣΙ. Άρη Παπαδόπουλου προκειμένου να συζητηθούν σημαντικά θέματα που απασχολούν τα αθλητικά σωματεία με κυριότερα την αδειοδότηση των αθλητικών εγκαταστάσεων, τις επιχορηγήσεις όλων των αθλητικών σωματείων και την προμήθεια απινιδωτών.

Όσον αφορά τις αθλητικές εγκαταστάσεις, ο κ. Δομουχτσίδης διαβεβαίωσε ότι θα δρομολογηθούν όλες οι απαιτούμενες ενέργειες, ώστε να ανανεωθούν όλες άδειες, προκειμένου κανένα σωματείο του Δήμου Σιντικής να μην μείνει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Παράλληλα, συζητήθηκε η διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί από τα αθλητικά σωματεία με τη συμβολή και της ΕΠΣ Σερρών προκειμένου να λάβουν επιχορήγηση από τον Δήμο, ενώ συζητήθηκε εκτενώς και το θέμα της προμήθεια απινιδωτών, με τις δύο πλευρές να σημειώνουν ότι αυτός εξοπλισμός είναι απαραίτητος, καθώς μπορεί να σώσει ζωές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *