Συνάντηση του Προέδρου της ΟΕΒΕΣ Σερρών Σ. Κοτσαμπά με το Σωματείο Επαγγελματιών Αγκίστρου

Συνάντηση με τους Επαγγελματίες του Αγκίστρου και το Δ.Σ. της τοπικής Ένωσης είχε ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕΣΣ, Σωτήριος Κοτσαμπάς, το απόγευμα της Τετάρτης (26/4/2023) στο Άγγιστρο.

 

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μετά από πρωτοβουλία του Προέδρου της ΟΕΒΕΣΣ και στο πλαίσιο γνωριμίας των μελών του τοπικού Δ.Σ. με την Ομοσπονδία Επαγγελματικών Βιοτεχνικών & Εμπορικών Σωματείων Ν. Σερρών. Στόχος μέσα από αυτή ήταν μεταξύ άλλων η σύσφιξη των σχέσεων, αλλά και η ένταξη της Ένωσης Επαγγελματιών Αγγίστρου στο δυναμικό της ΟΕΒΕΣΣ, ώστε να υπάρχει μία επιπλέον στήριξη και εκπροσώπηση στα ανώτερα συνδικαλιστικά όργανα για όλες τις δράσεις εξωστρέφειας που οργανώνει το Σωματείο.

 

Το Σωματείο Επαγγελματιών Αγγίστρου είναι ιδιαιτέρως ενεργό και έχει αφήσει μέσα από ποικίλες δράσεις εξωστρέφειας που κατά καιρούς οργανώνει το στίγμα του στην τοπική κοινωνία, στηρίζοντας τον τουρισμό και όλες τις επιχειρήσεις οικοτουρισμού, διαμονής και εστίασης της περιοχής. Με συμμετοχές σε εκθέσεις ακόμη και στο εξωτερικό, αλλά και με συνεργασίες με έτερους φορείς που ασχολούνται με τον ευρύτερο κλάδο του τουρισμού το Σωματείο Επαγγελματιών Αγγίστρου έχει ήδη θέσει σημαντικά θεμέλια για την ανάδειξη και αξιοποίηση του Βόρειου τμήματος των Σερρών.

 

Τη συνάντηση και γνωριμία με τον Πρόεδρο της ΟΕΒΕΣΣ, Σωτήριο Κοτσαμπά χαιρέτισε με θέρμη ο Πρόεδρος του Σωματείου Επαγγελματιών Αγγίστρου, κος Άνθιμος Γεωργιάδης, ενώ και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. που παρευρέθησαν δήλωσαν θετικά διακείμενα σε μία επερχόμενη συνεργασία κάτω από τη σκέπη της ΟΕΒΕΣΣ, ως κύριο όργανο εκπροσώπησής τους. Παρόντες στη συνάντηση ήταν επίσης η Γενική Γραμματέας του Σωματείου, Μπάδα Σταυρούλα ο Αντιπρόεδρος Σαββίδης Γεώργιος, ο Ταμίας Μυλωνίδης Μιχαήλ και το μέλος Ευσταθιάδης Μιχαήλ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *