Συνδυασμός ” ΝΙΚΗ” : ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ – ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΣΙΝΤΙΚΗ

Το αδιαχώρητο επικράτησε στην αίθουσα του οικογενειακού κέντρου ΒΙΟ-ΒΙΟ το απόγευμα της 23ης Μαρτίου 2023, όπου δόθηκε ηχηρό μήνυμα κατά της απραξίας και της στασιμότητας που που χαρακτηρίζει την απερχόμενη Δημοτική Αρχή στα 9 χρόνια που έχει την ευθύνη της διοίκησης στον Δήμο Σιντικής. Η δίψα των δημοτών για ΑΛΛΑΓΗ ώθησε περισσότερους από 600 δημότες της Σιντικής να μετατρέψουν την ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ – ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ – ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ» σε μια μεγαλειώδη προεκλογική συγκέντρωση! Με συνέπεια και συνέχεια η Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΣΙΝΤΙΚΗΣ καλπάζει προς τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του Οκτωβρίου!

?Οι κύριοι θεματικοί πυλώνες της εκδήλωσης  ήταν:

1. Τα «Ευρωπαϊκά Προγράμματα», με εισηγητή τον Λευτέρη Ελευθεριάδη ειδικό στην Περιφερειακή Ανάπτυξη και τη διαμόρφωση πολιτικής με βάση Ευρωπαϊκά Προγράμματα  και Ειδικό Συνεργάτη του κ.Τάτσιου για τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα, ο οποίος τόνισε ότι οι προεκλογικές δεσμεύσεις της ΝΙΚΗΣ σε ότι αφορά την δημιουργία υποδομών θα αντιστοιχίζονται ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ με χρηματοδοτήσεις από Ευρωπαϊκούς πόρους

2. Η «Επιχειρηματικότητα» με εισηγήτρια την Δρ.Μαρία Μπότσιου, Καθηγήτρια-Σύμβουλο στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, Μεταδιδακτορική Ερευνήτρια, η οποία ανέπτυξε το θέμα: «Ψηφιακός μετασχηματισμός του αγροτικού τομέα στην εποχή της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης».

3. Η «Δημιουργία νέων θέσεων εργασίας στην Σιντική», με εισηγητή τον υποψήφιο Δήμαρχο κ.Γεώργιο Τάτσιο, ο οποίος παρουσίασε το πρόγραμμα «ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΚΑΛΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ», που αφορά σε καταγραφή και επεξεργασία καλών πρακτικών στην επιχειρηματικότητα και στις επενδύσεις που λαμβάνουν χώρα σε άλλους Δήμους της Ελλάδας και δημιουργούν πολλές νέες θέσεις εργασίας.

?Το μήνυμα της εκδήλωσης έστειλε ο Γερμανός διευθυντής της πολυεθνικής εταιρείας SELECTA (Θερμοκήπια στην Χρυσούπολη), ο οποίος εξύμνησε την φυσική ομορφιά του τόπου μας, περιέγραψε με τον πλέον γλαφυρό τρόπο την απογοητευτική κατάσταση που επικρατεί στο κατ’ εφημισμόν «λιμανάκι» της Κερκίνης και είπε: «ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ…».

✔️Όλοι μας μπορούμε να κάνουμε ΚΑΤΙ ξεκινώντας από τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *