Συνεχίζεται η κόντρα στο Δ.Σ. Σιντικής και εν μέσω κορωνοϊού

Τους δημότες της Σιντικής ενημερώνει ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργος Τσίντσιος σχετικά με τη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. το οποίο έγινε μέσω τηλεδιάσκεψης λόγω κορωνοϊού. Ο κύριος Τσίντσιος με γραπτή δήλωσή του σημειώνει πως το δημοτικό συμβούλιο διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία με τη χρήση του κυβερνητικού e: Presence.

 

 

Συγκεκριμένα, ο κύριος Τσίντσιος αναφέρει: “Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη στις 13-4-2020 το Δημοτικό Συμβούλιο, με την χρήση του κυβερνητικού e:Presence και την παρουσία των αντιδημάρχων και των εντεταλμένων δημοτικών συμβούλων”

 

Για το θέμα πάντως οι τρεις επικεφαλής της αντιπολίτευσης Ζήσης Λούγγος, Όλγα Φυταγκουρίδου και Ιωσήφ Παναγιωτίδης έχουν διαφορετική άποψη καθώς κάνουν λόγο για αποκλεισμό από την διαδικασία.

 

Με ανάρτησή της στο Facebook η κα Φυταγκουρίδου κάνει λόγο για “κατάντια, η οποία έχει τα όριά της” καθώς όπως υποστηρίζει είχε ενημέρωση από τον πρόεδρο του Δ.Σ. πως η συνεδρίαση θα αναβληθεί εξαιτίας αδυναμίας σύνδεσης στην πλατφόρμα. “Ενώ ο Πρόεδρος του ΔΣ μου δήλωσε πως η συνεδρίαση που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα (Δευτέρα 13 Απριλίου), αναβάλλεται για την Μ.Πέμπτη στις 12 διότι υπάρχει αδυναμία σύνδεσης για την τηλεδιάσκεψη, το Δημοτικό Συμβούλιο συνεδριάζει χωρίς καμία προηγούμενη ενημέρωση!!! Με απόντες τους 3 αρχηγούς των παρατάξεων. Ως εδώ και μη παρέκει!!” αναφέρει η επικεφαλής της παράταξης “Νέοι Οριζόντες για τη Σιντική”

 

Άμεση αντίδραση υπήρχε και από τον επικεφαλής της παράταξης ΕΝΩ.ΣΙ. Ιωσήφ Παναγιωτίδη, ο οποίος έκανε λόγο για πολιτικό πραξικόπημα γράφοντας ότι οι τρεις επικεφαλής, οι οποίοι ήταν απόντες από τη συνεδρίαση θα προσφύγουν στην αποκεντρωμένη διοίκηση.

 

Πάντως, από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου στην ίδια πάντα ανακοίνωση σημειώνει ότι τα μέλη της αντιπολίτευσης δεν κατάφεραν να συνδεθούν στην κυβερνητική πλατφόρμα, λόγω δικής τους αποκλειστικά αδυναμίας.

 

Αξίζει να αναφερθεί ότι από την αντιπολίτευση τρεις ήταν οι σύμβουλοι που συμμετείχαν: Η Μαρία Ιωαννίδου-Λαϊκή Συσπείρωση, ο Θεολόγης Λαζαρίδης-ΕΝΩ.ΣΙ και ο Γιάννης Ρεφανίδης-Δημοτική Συνεργασία Πολιτών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *