Σύσκεψη Χατζηβασιλείου με τον δήμαρχο Σιντικής Φ. Δομουχτσίδη και την Πρόεδρο του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κ. Μακεδονίας Β. Νάκου

Η περαιτέρω βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και η γενικότερη αναβάθμιση του ρόλου του Παραρτήματος «Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Ατόμων με Αναπηρία Σιδηροκάστρου», βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε στις 26/11 στο δημαρχείο Σιντικής, η πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας, Βασιλική Νάκου, με τον βουλευτή Σερρών και γραμματέα Διεθνών Σχέσεων και Ε.Ε. της ΝΔ Τάσο Χατζηβασιλείου και τον δήμαρχο Σιντικής Φώτη Δομουχτσίδη.

 

Στη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην ενδυνάμωση και στη βελτίωση του σημαντικού έργου που επιτελεί το Παράρτημα, με τον δήμαρχο Σιντικής να εκφράζει προς αυτήν την κατεύθυνση, την υποστήριξη τόσο του ιδίου, όσο και της τοπικής κοινωνίας. Η Β. Νάκου, ενημέρωσε για τις σημαντικές αλλαγές και βελτιώσεις προς όφελος των περιθαλπομένων που έχουν γίνει στο Παράρτημα Σιδηροκάστρου.

 

 

Με δεδομένη την ενεργή εδώ και χρόνια στήριξη του κ. Χατζηβασιλείου προς το Παράρτημα, συζητήθηκαν επίσης κοινές δράσεις και τρόποι περαιτέρω συνεργασίας σε θέματα  προνοιακής πολιτικής. Ο Σερραίος βουλευτής συζήτησε, εξάλλου, και για τους τρόπους ανάπτυξης, ενδυνάμωσης και εξωστρέφειας των δύο Παραρτημάτων του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας που βρίσκονται στην ΠΕ Σερρών, δηλαδή του  Παραρτήματος «Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Ατόμων με Αναπηρία Σιδηροκάστρου» και του Παραρτήματος «Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Ατόμων με Αναπηρία Σερρών».

 

 

Ο κ. Χατζηβασιλείου, ο οποίος έχει ιδιαίτερη ευαισθησία σε ζητήματα πρόνοιας και κοινωνικής πολιτικής και είναι διαχρονικά σταθερός αρωγός του ΚΚΠΚΜ και των δύο Παραρτημάτων στις Σέρρες, δεσμεύτηκε να επισκεφτεί ξανά το Παράρτημα Σιδηροκάστρου προκειμένου να δει τις βελτιώσεις που έγιναν το τελευταίο διάστημα, αλλά και να συζητήσει περαιτέρω την επεξεργασία και τη δρομολόγηση όλων των δράσεων που συμφωνήθηκαν στη συνάντηση. «Είμαστε υπερήφανοι που στον τόπο μας φιλοξενούμε δυο υποδειγματικές δομές πρόνοιας. Αυτό αποδεικνύει την κοινωνική ευαισθησία των Σερραίων απέναντι στα παιδιά και τα άτομα με αναπηρίες», υπογράμμισε ο Τάσος Χατζηβασιλείου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *