Τα 30 χρόνια λειτουργίας της γιόρτασε η ΦΑΕΘΩΝ

 Τα 30 χρόνια λειτουργίας γιόρτασε η εταιρεία ΦΑΕΘΩΝ που δραστηριοποιείται στον τομέα του κρέατος και κρεατοπαρασκευασμάτων. Το βράδυ του Σαββάτου 25 Μαρτίου η εταιρεία, διοργάνωσε μια όμορφη εκδήλωση σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης των Σερρών και στην οποία παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων, συνεργάτες, εργαζόμενοι και φίλοι της ΦΑΕΘΩΝ.

 

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Αθανάσιος Ουλούκης, αναφέρθηκε στους στόχος της εταιρείας τονίζοντας ότι «ο πρωταρχικός στόχος είναι να παράγουμε και να διαθέτουμε ασφαλή, ποιοτικά και ανταγωνιστικά προϊόντα. Με σεβασμό στην παράδοσή μας, δεσμευόμαστε να πρωτοπορούμε και να εξελισσόμαστε, με περιβαλλοντική και κοινωνική υπευθυνότητα, καθώς και να δημιουργούμε αξίες για τους πελάτες και τους εργαζομένους μας».

 

Η ΦΑΕΘΩΝ διαθέτει μια άρτια και πλήρως εξοπλισμένη παραγωγική μονάδα στην παραμεθόρια περιοχή του Σιδηροκάστρου Σερρών, δίπλα στα σύνορα του Προμαχώνα, με το 90% του εργατικού της δυναμικού να προέρχεται από από την ευρύτερη περιοχή, αλλά και κέντρο διανομής στην Αθήνα. Η εταιρεία δραστηριοποιείται σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας από τον Έβρο μέχρι και την Κύπρο, καθώς και σε πολλές χώρες της Ευρώπης, ενισχύοντας τον εξαγωγικό της προσανατολισμό.

 

 

«Η εταιρεία είχε καθιερωθεί στο τομέα του κρέατος και των κρεατοπαρασκευασμάτων σε όλη την Ελλάδα, εξάγει σε 17 χώρες τους εξωτερικού από Βουλγαρία, Ρουμανία μέχρι Σουηδία, Ιταλία, Αγγλία, Γερμανία, Βέλγιο. Η επιχείρηση συνεχίζει να επενδύει και βρίσκεται σε στάδιο ανάπτυξης για τέταρτη φορά και αυτή τη στιγμή τρέχει το τέταρτο επενδυτικό σχέδιο που έχει να κάνει με μηχανολογικό εξοπλισμό σύγχρονο και με τη διασφάλιση ποιότητας και με τις διαδικασίες παραγωγής και το ανθρώπινο δυναμικό» ανέφερε ο νομικός εκπρόσωπος της εταιρείας Αλέξανδρος Χατζηδημητρίου.

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *