Το ετήσιο μνημόσυνο στη μνήμη του Σερραίου Πυροσβέστη Σάββα Σάββαρη

Σαν σήμερα το 2018 έχασε την ζωή του ο Πυρονόμος Σάββας Σάββαρης κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς, στο Λιμνοχώρι Σερρών.

Σήμερα το πρωί, στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Σιδηροκάστρου τελέστηκε το ετήσιο μνημόσυνο του, παρουσία της συζύγου του, του πατέρα του, της αδερφής του, του κουνιάδου του και βουλευτή της ΝΔ Θεόφιλου Λεονταρίδη και συγγενών.

 Στο μνημόσυνο παρόντες ήταν ο Συντονιστής Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος στην Κεντρική Μακεδονία Ανατολική Μακεδονία και Θράκη Υποστράτηγος Π.Σ. Σπυρίδων Βαρσάμης, ο Περιφερειάρχης της Πυροσβεστικής Διοίκησης Κεντρικής Μακεδονίας, Αρχιπύραρχος Δημήτρης Κοντογιάννης, ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σερρών Νίκος Παπαδόπουλος συνάδερφοι του αδικοχαμένου Σάββα, ο Δήμαρχος Σιντικής Φώτης Δομουχτσίδης και ο αντιδήμαρχος Οικονομικών & Πολιτικής Προστασίας Γιάννης Τορουνίδης.

 

“Δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την ημέρα που χάσαμε τον συνάδερφο Σάββα Σάββαρη. Τιμούμε την μνήμη του, όπως και όλων των συναδέλφων που χάθηκαν την ώρα του καθήκοντος. Θέλουμε να ελπίζουμε ότι δεν θα χάσουμε άλλους υπαλλήλους και προσπαθούμε γι αυτό και μέσα από την εκπαίδευση του προσωπικού. Ήταν μια απώλεια που μας συγκλόνισε και γι’ αυτό η μνήμη του θα μείνει χαραγμένη σε όλους μας” ανέφερε με δήλωσή του, ο κύριος Βαρσάμης. Ο Σάββας Σάββαρης είχε γεννηθεί το 1974 στα Κάτω Πορρόια Σερρών και είχε καταταχτεί στο Πυροσβεστικό Σώμα το 1999. Ήταν έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών.

 

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *