Το πρόγραμμα του Μητροπολίτη Σιδηροκάστρου

Από την Ιερά Μητρόπολη Σιδηροκάστρου γίνεται γνωστό ότι την Δευτέρα 26Ιουνίου στις 6.00 το απόγευμα, ο Σεβασμιώτατος θα τελέσει το Αγιασμό έναρξης των Κατασκηνώσεως του «Αγίου Παύλου». Στην συνέχεια στις 7.00 το απόγευμα θα τελέσει το Εσπερινό των Ελευθερίων στο Ισάρι.

 

            Την Τρίτη 27 Ιουνίου ο Σεβασμιώτατος με την ευκαιρία της απελευθέρωσης του Σιδηροκάστρου θα τελέσει στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας την Θεία Λειτουργία , Δοξολογία και στην συνέχεια το Τρισάγιο.

            Την Τετάρτη 28 Ιουνίου παραμονή της εορτής των Aποστόλων Πέτρου και Παύλου ο Σεβασμιώτατος θα χοροστατήσει στον εσπερινό στις 7.00 στην Θερμοπηγή και στις 8.30 στην Βυρώνεια.

Την Πέμπτη 29 Ιουνίου ανήμερα της εορτής ο Σεβασμιώτατος θα λειτουργήσει και θα κηρύξει τον Θείο Λόγο στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγ. Πέτρου-Παύλου στο Σταυροδρόμι.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας στις 7.00  ο Σεβασμιώτατος θα χοροστατήσει στον εσπερινό των Αγίων Αποστόλων στον Κοιμητηριακό Ναό Βαλτερού.

Την Παρασκευή 30 Ιουνίου ανήμερα της εορτής ο Σεβασμιώτατος θα τελέσει την Θεία Λειτουργία στον Ι.Ν. Βυρωνείας. Το απόγευμα θα χοροστατήσει στον εσπερινό τον Αγίων Αναργύρων στις 7.00 η ώρα στα Κοιμητήρια Σιδηροκάστρου.

Το Σάββατο 1 Ιουλίου εορτή των Αγ. Αναργύρων ο Σεβασμιώτατος θα λειτουργήσει στον ίδιο Ιερό Ναό.

            Τέλος την Κυριακή 2 Ιουλίου  ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σιδηροκάστρου θα τελέσει την Θεία Λειτουργία και θα κηρύξει τον Θείο Λόγο στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στον Προμαχώνα.

                                                                       

 

 

                                                                        ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *