Το ‘στρωσε σε Αχλαδοχωρι Άγκιστρο και σε άλλες περιοχές της Σιντικής

 «Άσπρη»  μέρα είδαν οι κάτοικοι σε Άγκιστρο, Αχλαδοχώρι και άλλες ορεινές περιοχές. Από το βράδυ  της Δευτέρας χιονίζει στον ορεινό όγκο του Δήμου Σιντικής.

 

Το χιόνι έκανε αισθητή την εμφάνισή του για τα καλά στον Δήμο Σιντικής, με τους ορεινούς οικισμούς να ντύνονται στα λευκά.

 

“Καλημέρα όλη μέρα με αισιοδοξία και αγάπη σε όλο τον κόσμο. Ακόμη μία άσπρη μέρα στο όμορφο Αχλαδοχώρι. Ενημέρωση το σχολείο του χωριού θα είναι κλειστό σήμερα” έγραψε στο Facebook, ο Πρόεδρος του Αχλαδοχωρίου Βασίλης Τσαβλίδης

 

Έντονη χιονόπτωση σημειώθηκε και στον μεθοριακό σταθμό του Προμαχώνα, στα σύνορα με τη Βουλγαρία.

 

Λόγω της έντονης χιονόπτωσης που συνεχίζει να πλήττει τις βορειονατολικές περιοχές του Δήμου Σιντικής, αποφασίστηκε τα Δημοτικά Σχολεία και τα Νηπιαγωγεία του Αγκίστρου και του Αχλαδοχωρίου να μείνουν για σήμερα Τετάρτη 02/02 κλειστά.

 

“Σας ενημερώνουμε ότι από το χθεσινό βράδυ ο μηχανισμός του Δήμου σε συνεργασία με την Αντιπεριφέρεια Σερρών βρίσκεται επί ποδός για την αντιμετώπιση του φαινομένου.

 

Για τυχόν προβλήματα απευθυνθείτε είτε στον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας Σταθης Ζαπριδης (6980893668), είτε στον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Υπηρεσιών, Παιδείας & Διά βίου Μάθησης Γιάννης Τορουνίδης (6980898477)” αναφέρει η ανακοίνωση του Δήμου Σιντικής

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *