Υπέβαλε παραίτηση απο τον Εθνικό Σιδηροκάστρου ο Μιχάλης Μιντζιρίκης

Την παραίτησή του από τη διοίκηση του Εθνικού Σιδηροκάστρου, ο πρόεδρος της ομάδας του Σιδηροκάστρου Μιχάλης Μιντζιρίκης. Ο κ. Μιντζιρίκης προχώρησε στην απόφαση αυτή μετά και από τα όσα σημειώθηκαν στην σημερινό αγώνα με τον Α.Σ. Πυθαγόρα Καλών Δένδρων. Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται ο πρόεδρος της ομάδας του Σιδηροκάστρου, δέχθηκε χυδαίες εκφράσεις και χαρακτηρισμούς και τη διάρκεια του αγώνα.

 

Διαβάστε την ανακοίνωση του Μιχάλη Μιντζιρίκη:

 

“Μετά τη σημερινή αναμέτρηση με αντίπαλο τον Α.Σ. Πυθαγόρας Καλών Δένδρων, και αφού από το πρώτο κιόλας λεπτό του αγώνα πλήθος κόσμου με έβριζαν με χυδαίους χαρακτηρισμούς, και με εκφράσεις τύπου ’’να πεθάνω’’, να ’’πάθω καρκίνο’’ και άλλες εκφράσεις για την μάνα μου και την οικογένεια μου, και άλλοι να λένε ότι ο εθνικός είναι ιδέα και δεν με έχει ανάγκη, σας ενημερώνω ότι ‘’υποβάλλω την παραίτηση μου’’ και από τώρα και στο εξής δεν θα ασχοληθώ ποτέ ξανά με αυτή την ’’ομάδα’’.

 

Και το κυριότερο ότι όλοι οι δήθεν που έρχονται στο γήπεδο και ξέρουν τι αγώνα κάνω και πόσο ματώνω οικονομικά για αυτή την ομάδα, δεν έλεγαν κουβέντα και σιγοντάριζαν όλα όσα έλεγαν.

 

Πάρτε λοιπόν την ομάδα της καρδιάς σας εσείς οι φορτωμένοι.. Και να είστε σίγουροι ότι όλα θα βγουν στη φόρα με ονόματα!!”

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *